Your search returned 44 results. Subscribe to this search

|
21. Gjuha angleze

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/4 811.111 GJUHA 1978] (1).

22. Gjuha angleze

by Aleksiq, Milka | Drazhiq, Vera | Kraus - Srebriq, Eva.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1985Other title: Për klasën VI të shkollës fillore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 ALEKSIQ 1985] (1).

23. English II

by Kristo, D | Agolli, E | Bombaj, N | Romano, M.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 KRISTO] (1).

24. Gjuha angleze

by Aleksiq, Milka | Kraus - Srebriq, Eva.

Edition: Botimi i shtatë i plotësuarMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1986Other title: Për klasën VIII të shkollës fillore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 ALEKSIQ 1986] (1).

25. Gjuha angleze

by Novakoviq, Vesna.

Edition: Botimi i gjashtëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1985Other title: Për klasën I të arsimit të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 NOVAKOVIQ 1985] (1).

26. Fizika

by Shliviq, Sreten | Ivanoviq, Dragisha | Markov, Boris.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1976Other title: Për klasën III gjimnaz - Drejtimi i shkencave natyrore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 372.853 SHLIVIQ 1976] (1).

27. Praktikum i kimisë

by Kamberi, Bedri | Mehmeti, Rexhep.

Edition: Botimi i katërtMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1986Other title: Për klasën I të shkollës së mesme me baza të përbashkëta të arsimit të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 54 KAMBERI 1986] (1).

28. Praktikum i kimisë

by Kamberi, Bedri | Mehmeti, Rexhep.

Edition: Botimi i tretëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1983Other title: Për klasën I të shkollës së mesme me baza të përbashkëta të arsimit të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 54 KAMBERI 1983] (1).

29. Praktikum i kimisë

by Kamberi, Bedri | Mehmeti, Rexhep.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1981Other title: Për klasën I të shkollës së mesme me baza të përbashkëta të arsimit të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 54 KAMBERI 1981] (1).

30. Kimia organike

by Daci, Nexhat | Bicaj, Muhamet.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1985Other title: Për klasën e tretë të arsimit të mesëm të orientuar dega: Kimio-teknologjike.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 547 DACI 1985] (1).

31. Fizika

by Shliviq, Sreten | Ivanoviq, Dragisha | Markov, Boris.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1976Other title: Për klasën III gjimnaz - Drejtimi i shoqëroro-gjuhësor.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 372.853 SHLIVIQ 1971] (1).

32. Ushtrime nga fizika

by Skënderi, Skënder | Veseli, Ahmet | Gashi, Rexhep | Bekteshi, Refik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën I të arsimit dhe edukimit të mesëm.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 372.853 SKENDERI 1988] (1).

33. Fizika

by Bejtullahu, Rasim | Ajazaj, Hamdi | Shemsedini, Zahadin | Maliqi, Rashit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK Other title: Për klasën II të arsimit dhe edukimit të mesëm.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 372.853 BEJTULLAHU] (1).

34. Fizika

by Veseli, Ahmet | Istrefi, Lutfi | Maliqi, Rashit | Ahmetaj, Skender | Skënderi, Skënder | Latifi, Ramiz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1990Other title: Për klasën IV të arsmit dhe edukimt të mesëm.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 372.853 VESELI 1990] (1).

35. Matematika 7 - me përmbledhje detyrash

by Hyseni, Nazmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 51 HYSENI 1987] (1).

36. Fizika

by Skënderi, Skënder | Veseli, Ahmet | Gashi, Rexhep | Bekteshi, Refik.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën I të arsimit dhe edukimit të mesëm.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 372.853 SKËNDERI 1988] (1).

37. Matematika

by Berisha, Muharrem | Turku, Halil | Demaj, Marjan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën II të AEM, dega matematiko-natyrore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 517 BERISHA 1988] (1).

38. Biokimia dhe biologjia molekulare - me praktikum

by Petroviq, Jelena | Crkvenjakov, Radomir | Kojiq, Milka | Saviq, Ana.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1985Other title: Për klasën IV të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 577 PETROVIQ 1985] (1).

39. Mikrobiologjia

by Berger - Jekiq, Olga | Jankoviq, Miroslava | Jovanoviq, Milosh K | Lukiq, Miodrag L | Markoviq, Lubisha M.

Edition: Botimi i pestëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1979Other title: Për klasën e parë të arsimit dhe edukimit të mesëm - Dega e shëndetësisë.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 579 JEKIQ 1979] (1).

40. Biologjia - me praktikum

by Marinkoviq, Dragoslav | Saviq, Ana.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1984Other title: Për klasën II të bazave të përbashkëta të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 57 MARINKOVIQ 1984] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës