Your search returned 13 results. Subscribe to this search

|
1. Vetëqeverisja e Mirditës

by Doçi, Pal Pjetër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shtëpia Botuese Enciklopedike 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 DOÇI 1996] (1).

2. Ancient Albanian Songs

by Arapi, Fatos.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shtepia botuese Enciklopedike 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 784.4(=18) ARAPI 1996] (1).

3. KADARE

by Çaushi, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shtepia botuese enciklopedike 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.38 ÇAUSHI 1996] (1).

4. Fundi i Sekretit - Titanic

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimet Enciklopedike 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-94 FUNDI 1998] (1).

5. Noli i panjohur

by Dodona, Efthim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Enciklopedike 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 DODONA 1996] (1).

6. Samarkanda ose në gjurmë të Omar Khajamit

by Maalouf, Amin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimet Enciklopedike 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-31 MAALOUF 1997] (1).

7. Tretja në mjegull - poezi

by Bajri, Hydajet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Enciklopedike 1992Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRI 1992] (1).

8. Me detyrë në Shqipëri

by Smaili, Deivid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shtëpia Botuese Enciklopedike 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-94 SMAILI 1993] (1).

9. Lexikon Shkrimtarët Shqiptare për fëmijë (1872 - 1995)

by Grillo, Odhise K.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimet Enciklopedike 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-94 GRILLO 1997] (1).

10. Lufta e popullit grek për pavarësi - kontributi shqiptar -

by Xoxi, Koli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Enciklopedike 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 949.65 XOXI 1991] (1).

11. Portrete dhe Kujtime

by Eftimiu, Viktor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimet Enciklopedike 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-94 EFTIMIU 1997] (1).

12. Migjeni

by Idrizi, Rinush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Enciklopedike 1992Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 IDRIZI 1992] (1).

13. Fjalësi i shqip i lematizuar i fjalorit serbokroatisht-shqip të S. Dobroshit të v.1953

by Caka, Nebi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e Arteve e Kosovës Qendra Leksikografike - Enciklopedike 2016Other title: Projekti: "Shqipja e shkruar e shekullit XX".Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'374 CAKA 2016] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës