Your search returned 10 results. Subscribe to this search

|
1. Kosova the potential

by Meraku, Genc S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtina Bibloteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.8 MERAKU 2008] (1).

2. Bibliografi - e punimeve pedagogjike të botuara në gjuhën shqipe në periodikun pedagogjik 1945-1978

by Krasniqi, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka kombëtare dhe universitare e Kosovës 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 014.3:37 KRASNIQI 2007] (1).

3. Java e biblotekës në Kosovë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka kombëtare dhe universitare e Kosovës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 027.54 JAVA 2011] (1).

4. Java e biblotekës në Kosovë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka kombëtare dhe universitare e Kosovës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 027.54 JAVA 2010] (1).

5. Bibliografia e revistës Koha 1978-1989

by Foniqi, Tahir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka kombëtare dhe universitare e Kosovës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 011(05) FONIQI 2004] (1).

6. Njohja e talentit në pedagogjinë pianistike

by Çipa, Indira.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 786.2 ÇIPA] (1).

7. Hanbolli Deçanas (1956 - 2010)

by Alaj, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Deçan Bibloteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 796.32 ALAJ 2010] (1).

8. Qëndresa dhe krenaria e Basketbollit

by Hasani, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 796.323 HASANI 2012] (1).

9. Futbolli i Kosovës nga robëria në liri

by Kajtazi, Xhavit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 769.33 KAJTAZI 2012] (1).

10. Integrimi i Trajnimit Mental në Sport

by Unesthal, Eric, Lars | Bunjaki, Alber.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 796.01 NESTHAL 2010] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës