Your search returned 96 results. Subscribe to this search

|
1. E drejta kushtetuese

by Maksuti, Mersim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342 (078.5)] (1).

2. Komunikimi në diplomacinë publike

by Saliu, Hasan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Other title: Soft power-i dhe imazhi ndërkombëtar i Kosovës / (Me parathënie nga Artan Fuga).Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 SALIU 2015] (1).

3. Vepra penale e dhunimit dhe veprat tjera penale kundër integritetit seksual sipas kodit penal të kosovës - me komentar

by Jonuzi - Shala, Vjosa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.2 JONUZI 2011] (1).

4. E drejta me njohuri themelore të së drejtës afariste

by Hetemi, Mehdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 HETEMI 2007] (1).

5. Historia e shtetit dhe e së drejtës

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 321 KELMENDI 2015] (1).

6. Sovraniteti shtetëror dhe integrimet evropiane

by Mazrreku, Avni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.211 ] (1).

7. Gjyqësia Kushtetuese në Republikën e Kosovës

by Belegu, Besard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

8. Sistemi kushtetues i Republikës së Kosovës

by Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.4] (1).

9. Makroekonomia

by Limani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.541 (075.8) LIMANI 2013] (1).

10. Mikroekonomia

by Limani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2012Other title: Tekst universitar për studentë të fakulteteve ekonomike.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.542(075.8)] (1).

11. Marketingu (Bazat)

by Jakupi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.3138 (075.8) JAKUPI 2008] (1).

12. Sjellja organizative

by Halili, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-Riinvest 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.1 (075.8)] (1).

13. Bankat dhe menaxhimi i bankave

by Halili, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-Riinvest 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.71(075.8)] (1).

14. Edukata Parashkollore

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.2 NUREDINI 2013] (1).

15. Libri i Abstrakteve

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 Libri 2015] (1).

16. Bazat E Biznesit (parimet, konceptet, metodat, modelet, sistemet, zbatimet)

by Bejtullahu, Zeki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 BEJTULLAHU BAZAT 2007] (1).

17. Menaxhmenti dhe Menaxhimi i Biznesit

by Bejtullahu, Zeki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 BEJTULLAHU 2007] (1), AAB Library Ferizaj [Call number: 658 BEJTULLAHU 2007] (1).

18. Analiza matamtike 1

by Braha, Naim | Shehu, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 517.9 BRAHA 2006] (1).

19. Edukimi mendor e moral i fëmijës

by Brada, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universitet AAB 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.053.5 BRADA 2012] (1).

20. Bazat e Menaxhimit Modern

by Tahiri, Isa | Govori, Afrim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 TAHIRI 2006] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës