Your search returned 96 results. Subscribe to this search

|
81. Asnjë zë tjetër

by Bashota, Sali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BASHOTA 2018] (1).

82. Thesis - Revistë Kërkimore Ndërkombëtare

Edition: Viti 7, Numër 2, VjeshtëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë, Republika e Kosovës Kolegji AAB 2019Online access: https://thesis-journal.net/2018-vol-7-no-2/ Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001.001.5 THESIS V.7 N.2] (1).

83. E drejta ndërkombëtare publike

by Blalli,Mersel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.1 BILALLI 2019] (1).

84. Book of Abstracts: 4th International Conference on Linguistics, Literature and Education

by Alla, Aida (Head of Organizing Committee.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtina Koelgji AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81 BOOK 2019] (1).

85. Flirt

by Tafa, Lulzim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2019Other title: Poezi.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 TAFA 2019] (1).

86. Vrasja në gjendje të tronditjes së fortë mendore

by Hasani, Fejzullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.983 HASANI 2019] (1).

87. Siguria dhe privatësia e të dhënave në internet

by Maraj S., Arianit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 004.0048 MARAJ 2019] (1).

88. Teori dhe strategji të mësimdhënies - qasja konstruktiviste

by Rexhaj, Xhavit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.02 REXHAJ 2019] (1).

89. E drejta penale Pjesa e përgjithshme

by Jonuzi - Shala, Vjosa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343(96.51) JONUZI-SHALA 2019] (1).

90. Analiza financiare dhe auditim

by Iballi, Nazmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336(075.8) IBALLI 2019] (1).

91. Sfidat e punësimit të të rinjeve në periudhë tranzicioni: Kualifikimi-Punësim-Avancim

by Konferencë, Studentore.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2020Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.5 KONFERENC 2020] (1).

92. Shkenca në (R) evolucion

by Abazi, Hajdin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001 ABAZI 2018] (1).

93. Siguria, bashkpunimi rajonal dhe reformat

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342 SEKURITY 2018] (1).

94. Hyrje në kontrapunktin instrumental

by Jakupi, Kushtrim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 781.4 JAKUPI 2016] (1).

95. Security, regional cooperation and reforms: - Kosovo and Makedonia -

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342 SECURITY 2018] (1).

96. Transformations and consequentces in society to covid-19 pandemik Book of procedings

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2020Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316 AAB 2020] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës