Your search returned 96 results. Subscribe to this search

|
61. Dallimet në mënyrën sedentare të jetesës në mes të nxënësve aktiv në klube sportive dhe atyre joaktiv të moshës 14-18

by Popova, Visar | Vehapi, Shemsedin (Mentor).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: POPOVA 2017 SPORT] (1).

62. Format e vlerësimit të diturive të nxënësve në Edukatën Fizike

by Morina, Astrit | Vehapi, Shemsedin (Mentor).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB-Studenti 2017Online access: https://dspace.aab-edu.net/handle/123456789/194 Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: MORINA 2017 SPORT] (1).

63. Krimi Kompjuterik

by Vula, Veton G | Ademi, Mensut.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.9 VULA 2018] (1).

64. Fehrat Bej Draga Shembull atdhetarie

by Osmani, Jusuf | Murati, Asllan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Other title: Dokumente.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 OSMANI 2018] (1).

65. Shkenca në (r)evolucion (Refleksione mbi kërkimin,arritjet,teknologjinë,sfidat dhe transformimet shkencore)

by Abazi, Hajdin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001 ABAZI 2018] (1).

66. E drejta Kushtetuese

by Bajrami, Arsim | Muçaj,Florent.

Edition: RibotimMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342 BAJRAMI 2018] (1).

67. F3 Kontabiliteti financiar Tekst studimi

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti AAB 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.657 KONTABILITETI 2017] (1).

68. F2 Kontabiliteti Menaxherial Tekst Studimi

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti AAb 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 657 KONTABILITETI 2017] (1).

69. Krimi Financiar

by Dervisholli, Lirim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Other title: Pengesë për zhvillim ekonomiko-social në vende të Evropës Juglindore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.161 DERVISHOLLI 2017] (1).

70. ICLS 2015 : Konferencë Shkencore Ndërkombëtare : libri i abstrakteve organizatorë Fakulteti Juridik, Kolegji AAB, Fakulteti për Kriminalistikë, Kriminologji e Studime të Sigurisë, Universiteti i Sarajevës

by Kolegji AAB. Fakulteti Juridik, Prishtinë Universiteti i Sarajevës. Fakulteti për Kriminalistikë, Kriminologji e Studime të Sigurisë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341 LIBRI 2015] (1).

71. Proceedings International Conference : 10 th International Conference of the Albanian Institute of Sociology (AIS)

by Kutrolli Sokoli, Elda | Demiri, Naile.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 30/34 PROCEEDINGS 2015] (1).

72. Proceedings: International Interdisciplinary Conference

by Sokoli, Lekë | Kutrolli, Elda.

Edition: 18-20 November 2016Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë AIS Kolegji AAB 2016Other title: Education & Sustainable Development: in the future we are Creating .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 304 PROCEEDING 2016] (1).

73. Book of proceedings : developmental challenges in a changing society : insights for research with adolescents and youth

by Karaj, Theodhor | Shehu, Artemisi Prof.Asoc. Dr.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Koelgji AAB 2016Other title: .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 31.356.2-053.6 BOOK 2016] (1).

74. Libri i abstrakteve : media mes informacionit masiv dhe marrëdhënieve me publikun

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2016Other title: .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 LIBRI 2016] (1).

75. Book of Abstrakts : International Conference on Linguistics Literature and Culture : 29 April, 2017

by Butskhrikidze, Marika.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81 BOOK 2017] (1).

76. Book of abstracts Internacional scientific conference

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Other title: the economic stability of the Balkan's countries and integration challenges 03 June 2017.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 BOOK 2017] (1).

77. Book of Abstracts : media history and media transformations

by Rexhepi, Zija.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 BOOK 2017] (1).

78. Book of proceedings

by Karaj, Theodhor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Other title: International Conference "Current Psych-Social Dynamics of Development and Education Challenges 24-25 november 2017.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 BOOK 2017] (1).

79. Takimi në Junik

by Abazi, Hajdin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Other title: Takimi i parë publik diplomatik SHBA - UÇk.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-94 ABAZI 2018] (1).

80. Libri i abstrakteve: Konsolidimi i shtetit dhe sfidat eurointegruese

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.01 KONSOLIDIMI 2018] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës