Your search returned 96 results. Subscribe to this search

|
21. Didaktika kibernetike - Teoria dhe praktika e mësimit bashkëkohor

by Brada, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378.147 BRADA 2008] (1).

22. Shkrimi akademik

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 808.1 MIFTARI 2013] (1).

23. Bazat e të dhënave në access

by Braha, Naim | Berisha, Artan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 004 BRAHA 2008] (1).

24. Edukata parashkollore

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë BPeAL AAB 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.2 NUREDINI 2013] (1).

25. Marketingu Ndërkombëtar

by Jakupi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.8(075.8) JAKUPI, A 2008] (1).

26. Radio gazetari

by Paqarizi, Rrahman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659 PAÇARIZI 2008] (2).

27. Moderatori dhe moderimi në televizion

by Sinan, Resul.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB - Riinvest 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 654.17 SINANI 2011] (1).

28. Raportimi Televiziv si teori dhe praktikë

by Tejeci, Hyrë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB, Prishtinë Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.17 TEJECI 2012] (1).

29. Menaxhimi (Bazat e Menaxhimit)

by Koleci, Baki | Turkishi, Neritan.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 KOLECI 2014] (1).

30. Roli i prokurorit të shtetit në procedurën penale - Botimi i dytë

by Çollaku, Hashim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 ÇOLLAKU 2013] (1).

31. Draftimi i kushtetutës (Manual për hartuesit e Kushtetutës)

by Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

32. Menaxhment ( Bazat e Menaxhimit)

by Koleci, Baki | Reçica, Fetah | Turkishi, Neritan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtine Kolegji AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65.01 KOLECI 2008] (1).

33. Media agjensët e komunikimeve

by Berisha, Ibrahimi.

Edition: Botimi i 3Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtina Universiteti AAB : Pen Qendra e Kosovës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

34. Zhanre të gazetarisë

by Berisha, Ibrahimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-RIINVEST 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3070 IBRAHIM 2010] (1).

35. Media dhe tranzicioni

by Berisha, Ibrahimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 BERISHA 2007] (1).

36. Media kultura

by Berisha, Ibrahimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 BERISHA 2014] (1).

37. Media Agjensët e komunikimeve

by Berisha, Ibrahimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 BERISHA 207] (1).

38. Krijimtaria letrare e Mirko Gashit

by Tafa, Bujar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.181.09 TAFA 2008] (1).

39. Penologjia - E drejta e ekzekutimit të sanksioneve penale

by Halili, Ragip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB - RIINVEST 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.2 HALILI 2011] (1).

40. Kriminologjia

by Halili, Ragip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB - RIINVEST 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.9 (075.8) HALILI 2011] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës