Your search returned 16 results. Subscribe to this search

|
1. Makroekonomia

by Limani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.541 (075.8) LIMANI 2013] (1).

2. Mikroekonomia

by Limani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2012Other title: Tekst universitar për studentë të fakulteteve ekonomike.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.542(075.8)] (1).

3. Marketingu (Bazat)

by Jakupi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.3138 (075.8) JAKUPI 2008] (1).

4. Sjellja organizative

by Halili, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-Riinvest 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.1 (075.8)] (1).

5. Bankat dhe menaxhimi i bankave

by Halili, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-Riinvest 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.71(075.8)] (1).

6. Menaxhimi (Bazat e Menaxhimit)

by Koleci, Baki | Turkishi, Neritan.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 KOLECI 2014] (1).

7. Menaxhment ( Bazat e Menaxhimit)

by Koleci, Baki | Reçica, Fetah | Turkishi, Neritan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtine Kolegji AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65.01 KOLECI 2008] (1).

8. Ekonomia kombëtare

by Kryeziu, Refik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB-Riinvest 2011Other title: Përspektivat e zhvillimit ekonomik të republikës së kosovës Studime, kumtesa, vështrime.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338 (496.51) (048)] (1).

9. Drejtim marketingu - drejtim i drejtuar në treg

by Elmazi, Liljana | Bytyçi, Shaip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 ELMAZI DREJT. 2007] (1).

10. Drejtimi dhe strategjia marketing - situata dhe raste studimi

by Elmazi, Liljana | Bytyçi, Shaip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 ELMAZI 2007] (1).

11. Ndërmarrja dhe ekonomia e tregut

by Tahiri, Isa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.03 TAHIRI 2006] (1).

12. F3 Kontabiliteti financiar Tekst studimi

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti AAB 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.657 KONTABILITETI 2017] (1).

13. F2 Kontabiliteti Menaxherial Tekst Studimi

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti AAb 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 657 KONTABILITETI 2017] (1).

14. Krimi Financiar

by Dervisholli, Lirim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Other title: Pengesë për zhvillim ekonomiko-social në vende të Evropës Juglindore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.161 DERVISHOLLI 2017] (1).

15. Book of abstracts Internacional scientific conference

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Other title: the economic stability of the Balkan's countries and integration challenges 03 June 2017.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 BOOK 2017] (1).

16. Sfidat e punësimit të të rinjeve në periudhë tranzicioni: Kualifikimi-Punësim-Avancim

by Konferencë, Studentore.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2020Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.5 KONFERENC 2020] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës