Your search returned 94 results. Subscribe to this search

|
1. Besimi Baha'i - Feja globale që po ngrihet

by Hatçër, Uillijam S | Martin, Dagllës J.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Asambleja shpirtërore kombëtare 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 29 HATÇËR 1989] (1).

2. Shenjat e kijametit dhe paralajmërimet profetike

by Abazi, Osman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 ABAZI 2004] (1).

3. Çështje juridike bashkëkohore islame

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kumanovë AlbDesign 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 2005] (1).

4. Kur'an - Me përkthim shqip

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 KURAN ] (1).

5. Kur'ani - përkthimi i kuptimeve

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjilan Drita Gjilan 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 KUR'AN] (1).

6. Shpjegimi i kuptimeve të Kur'Anit të lartë në gjuhën shqipe

by Khan, Muhamed Muhsin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Riad, Arabia Saudite Darussalem 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 SPJEGIM] (1).

7. Libri i Teuhidit

by Uehab , Muhamed Ibën Abdul.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Nun 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 TEUHID 2000] (1).

8. Yuce kitabimiz HZ.Kur'an

by Altikulaç, Tayyar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ankara Turkiye diyanet vakfi yayinlari 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 HZ.KURAN 1990] (1).

9. Tri parimet

by Uehab , Muhamed Ibën Abdul.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjurmët e dijes Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 PARIMET ] (1).

10. Mësime të rëndësishime për popullin e thjeshtë

by Baz, Abdulaziz bin Abdilah bin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjurmët e dijes Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 MËSIME ] (1).

11. Pytje dhe përgjigje rreth njohjes së aktualitetit

by Albani, Muhamed Nasirudin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prizren Essebil 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 PYTJE 2011] (1).

12. Një dhomë për vete

by Woolf, Virginia.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë GrafoPrint 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 DHOMË 1997] (1).

13. Kur'An - arabisht

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 KUR'AN] (1).

14. Interpretation of the meanings of the Noble Qur'an - English

by Khan, Muhamed Muhsin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Riad DARUSSLAM 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 NOBLE 1996] (1).

15. Interpretation of the Meanings of The Noble Qur'an - English 2

by Khan, Muhamed Muhsin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Riad Darussalam 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 NOBLE 1996] (1).

16. Përse namazi - vlera, rëndësia dhe madhështia e namazit

by Bedër, Abdurrezzak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjilan Essebil 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 NAMAZI 2013] (1).

17. Rulings regarding Ramadan

by AL-Munajjid, Muhammad Salih.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Riyadh, Saudi Arabia First Edition 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 RAMDAN 2007] (1).

18. Guide du pelerin du motamer et du visiteur de la MOSQUEE du PROPHETE

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Arabi Saudite LE ministere des affaires islamiques 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 PELERIN 2008] (1).

19. Muhammad in the Bible

by Badawi, Jamal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 MUHAMMAD ] (1).

20. Kur'Ani i Madhërishëm

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Instituti shqiptar i mendimit dhe i qytetërimit Islam 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 KURAN 1988] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës