Your search returned 12 results. Subscribe to this search

|
1. Studime kontrastive ndërmjet arabishtes dhe shqipes në fushën e fonologjisë

by Morina, Qemajl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Mileniumi i ri 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 MORINA 2018] (1).

2. Si të shkruajmë shqip

by Kane S. Kane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë cde 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 KANE, 2010] (1).

3. Orientalizmat Shtrirja leksiko-semantike në gjuhën shqipe

by Metaj, Ilaz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Drenusha 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81.374.3.18 METAJ 2009] (1).

4. Gramatika e gjuhës shqipe për të gjithë

by Beci, Bahri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Edfa 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 BECI 2004] (1).

5. Abetarja e Zymit

by Kërhanaj, Nikollë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Zym 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 KERHANAJ 1997] (2).

6. Kadareja dhe fjala shqipe

by Çaushi, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Albas 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 ÇAUSHI 2004] (1).

7. Gorillat që si pamë (Si po e prishin shtetin ...dhe shenime tjera)

by Surroi, Veton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Koha 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-92 SURROI 2018] (1).

8. Irracionaliteti Kosovar

by Gashi, Reshit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18/9 GASHI 2019] (1).

9. Kryengritja shqiptare e vitit 1912 në dokumentet serbe

by Cana, Zekria.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 CANA 2008] (1).

10. Seminari ndërkombëtar për gjuhën,letërsinë dhe kulturen shqiptare 24/2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 FIL 2005] (1).

11. Seminari ndërkombëtar për gjuhën, letërsinë dhe kulturën shqiptare 25/2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Priahtinë UP 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18] (1).

12. Gjuha Shqipe: Revistë për kulturën e gjuhën letrare Nr. 1,2,3 (Viti XXXII)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albabnologjik 2013Other title: 1/2013 ' 2/2013 : 3/2013.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJUHA 2013 L1,2,3] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës