Your search returned 19 results. Subscribe to this search

|
1. Kërkime 17

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës-Seksioni i shkencave të natyrës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 005 KËRKIME 17 2009] (1).

2. Kërkime 14

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës-Seksioni i shkencave të natyrës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 005 KËRKIME 14 2006] (1).

3. Kërkime 13

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës-Seksioni i shkencave të natyrës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 005 KËRKIME 13 2005] (1).

4. Kërkime 12

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës-Seksioni i shkencave të natyrës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 005 KËRKIME 12 2004] (1).

5. Kërkime 10

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës-Seksioni i shkencave të natyrës 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 005 KËRKIME 10 2002] (1).

6. Kërkime 9

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës-Seksioni i shkencave të natyrës 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 005 KËRKIME 9 2001] (1).

7. Kërkime 7

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës-Seksioni i shkencave të natyrës 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 005 KËRKIME 7 1999] (1).

8. Kërkime 6

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës-Seksioni i shkencave të natyrës 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 005 KËRKIME 6 1998] (1).

9. Zbrazjet atmosferike

by Krasniqi, Isuf F | Prebreza, Bahri M.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 551.5 KRASNIQI 2107] (1).

10. Kërkime 18

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës-Seksioni i shkencave të natyrës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 005 KËRKIME 18 2010] (1).

11. Kërkime 16

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës-Seksioni i shkencave të natyrës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 005 KËRKIME 16 2008] (1).

12. Qymyri i Republikës së Kosovës

by Dushi, Minir.

Edition: Libri 21Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 621.333 DUSHI 2012] (1).

13. Veprimtaria shkencore në "Trepçë" (1950-1989)

by Dushi, Minir.

Edition: Librin 14Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 622.001.5 DUSHI 2006] (1).

14. Ujitja në Kosovë : menaxhimi i ujërave për bujqësi të qëndrueshme : tryezë shkencore 16 tettor 2014

by Krasniqi, Feriz | Daci, Nexhat | Kabashi, Bashkim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 631.67 UJITJA 2015] (1).

15. Hapsirat Metrike

by Haxhibeqiri, Qamil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2014Other title: Metric spaces.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 515.124 HAXHIBEQIRI 2014] (1).

16. Teoria aditive e idealeve dhe teoria e radikaleve të unazave

by Gashi, Emrush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 512 GASHI 2009] (1).

17. Sëmundjet e pemëve frutore dhe të hardhisë

by Susuri, Latif R | Myrta ,Arben G.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë-Tiranë ASHAK 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 536.7 (075.8)] (1).

18. Shfrytëzimi i Qëndrueshëmi Pasurive Natyrore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 502 5 (496.51)] (1).

19. Bazat e shkencave natyrore

by Shaqiri, Zeqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2020Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 53 SHAQIRI 2020] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës