Your search returned 64 results. Subscribe to this search

|
1. Shtigjeve të inovacionit

by Portnoff, Andre-Yves.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Gjon Buzuku 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001.5 PORTONOFF 2007] (1).

2. KUMTESA - Nga konferenca vjetore kombëtare e shkencës "Java e Shkencës" 2011

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Tekonologjisë 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 KUMTESA 2011] (1).

3. Si shkruhet vepra shkencore

by Shamiq, Mid'hat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos-a 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001.81 SHAMIQ 2006] (1).

4. Shpirti i botës - Bashkëbisedim me Silvia Ronkei

by Hillman, Xheims.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1 HILLMAN 2001] (1).

5. Kah metafiliozofia - Të menduarit historik dhe filozofia strukturale

by Kullashi, Muhamedin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1 KULLASHI 1985] (1).

6. Teoria estetike e Gjergj Llukacit

by Metaj, Kadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1 METAJ 1989] (1).

7. Dialog me theatrin lëvizës

by Latifi, Shaip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Renesansa Shpirtërore 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1 LATIFI 2002] (1).

8. Krimi dhe indiferenca

by Shala, Blerim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Zëri 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1 SHALA 1997] (1).

9. Libri i abstrakteve: Konferenca vjetore e shkencës "Java e Shkencës" 2015

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë MASHT 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001 LIBRI 2015] (1).

10. Përparimi : revistë shkencore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-12/5 3 PËRPARIMI 1982 Nr/1] (1).

11. Përparimi : revistë shkencore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-12/5 3 PËRPARIMI 1982 Nr/2] (1).

12. Përparimi : revistë shkencore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-12/5 3 PËRPARIMI 1968 Nr/2] (1).

13. Përparimi : revistë shkencore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-12/5 3 PËRPARIMI 1982 Nr/4] (1).

14. Përparimi : revistë shkencore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-12/5 3 PËRPARIMI 1982 Nr/3] (1).

15. Përparimi : revistë shkencore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-12/5 3 PËRPARIMI 1983 Nr/1] (1).

16. Përparimi : revistë shkencore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-12/5 3 PËRPARIMI 1983 Nr/2] (1).

17. Përparimi : revistë shkencore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-12/5 3 PËRPARIMI 1983 Nr/3] (1).

18. Përparimi : revistë shkencore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Other title: Bibliografia (1946-1986).Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-12/5 3 PËRPARIMI 1986 Nr. 4] (1).

19. Përparimi : revistë shkencore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-12/5 3 PËRPARIMI 1990 Nr. 4] (1).

20. Përparimi : revistë kulturore

Edition: Numri 10Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Panorama Kulturore 1961Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-12/5 008 PËRPARIMI 1961 Nr.10] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës