Your search returned 7 results. Subscribe to this search

|
1. Rryma alternative

by Tasiqi, Borisav T.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Enti i Botimeve të Teksteve i Republikës Socialiste të Serbisë 1959Other title: Test për shkolla elektronika.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 621.38 TASIQI 1959] (1).

2. Emërtimi i materialit të Maqedonisë sipas standardeve Jugosllave

by Asentiq, Risto.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mesimore i KSAK 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 627 ASENTIQ 1970] (1).

3. Matja e madhësive joelektike me metoda elektrike

by Daci, Inajet.

Edition: Pjesa IIIMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Univeristeti i Tiranës 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 621.317 DACI 1972] (1).

4. Njohja e materialit elektroteknik

by Markoviq, Radovan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1959Other title: Për klasën II të Shkollave elektroteknike.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 004 MARKOVIQ 1959] (1).

5. Llambat

by Boçi, Koço.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1967Other title: Për klasën II të shkollave teknike.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 621.3 BOÇI 1967] (1).

6. Die elektrische Kraftubertragung

by Kyser, Herbert.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Berlin Verlag von Julius Springer 1920Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/1 621 KYSER 1920] (1).

7. Energy for development - Human development report 2007

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kosovo UNDP 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 333.79 ENERGJI 2007] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës