Your search returned 167 results. Subscribe to this search

|
1. Terminologjia Mjekësore

by Topi, Skënder.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shpresa 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 61 TOPI 2014] (1).

2. Anatomia e Njeriut Njohuri Bazë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 611 ANATOMIA 3013] (1).

3. Bazat e Atomofiziologjisë Humane

by Topi, Skënder | Tusha, Mereme.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë SHPRESA 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 611 TOPI 2014] (1).

4. Ndërgjegjësimi i Infermierëve dhe Mamive në Fushën e kërkimit Shkencor Manual

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 626-083:001.89(75.8)(035)] (1).

5. I thati në Stomak

by Andrejviq, Mihajllo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.33 ANDREJEVIQ 1985] (1).

6. Shëndetësia Publike & Etika

by Ramadani, Naser.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Publikimet Shkollore Kosovare Tetor 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 61 RAMADANI 2005] (1).

7. Kujdesi ndaj të sëmurit

by Joliq, Milica | Viçovac, Lubinka | Gjorgjeviq, Dragosllav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe I mjeteve Mësimore I KSA të Kosovës Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.083 JOLIQ 1974] (1).

8. Diabeti

by Kalo ,Isuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.37-008.64 KALO 1985] (1).

9. Rrisim Fëmijë të Shëndetshëm

by Cikuli, Rashela.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.953 CIKULI 1984] (1).

10. Shërimi i Majasëllit (Hemorroideve)

by Kajtazi, Halil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616 KAJTAZI 1998] (1).

11. Trihomikozat në qytetin dhe rrethin e Tiranës

by Caridha, Mihal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616 CARIDH 1974] (1).

12. Kemoterapia dhe antibioterapia

by Jawetz ,Ernest.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 615.38 JAWETZ 1990] (1).

13. The Essentials of Contraceptive Technology

by Hatcher, Robert | Rinehart, Ward | Geller, Judih | Blackburn, Richard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Population Information Program Center for Communication Programs 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 613 HARTCER 1997] (1).

14. Trupi ynë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nentori Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 611 TRUPI 1989] (1).

15. Fshehtësitë e Thesarit të gjelbërt të natyrës

by Xhervis, Deforest Klinton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjakovë NGLB Kosova Prizren 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 615.89 XHervis 2001] (1).

16. Anatomia e Kafkes dhe Variacionet e Pjeseve te saj

by Ylli, Asim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 611 YLLI 1977] (1).

17. Sëmundja e Rrezës

by Mëhilli, Spiro.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616 MËHILLI 1981] (1).

18. Zbornik Radova : Përmbledhje e punimeve

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616-053.2 PËRMBLEDHJE 1987] (1).

19. Dizenfektimi Dezinsektimi Deratizimi

by Veseli, Sejdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kosovë Instituti Kombëtar për Shëndetësi Publike i Kosovës 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 614.48 VESELI 2000] (1).

20. Patologjia Perinatale

by Harto, Fatos | Subashi, Shyqeri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti Shtetëror i Tiranës 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.091 HARTO 1976] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës