Your search returned 299 results. Subscribe to this search

|
1. Elementa Latina

by Gortan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.124 , GORTAN, 1970] (1).

2. Çështje të onomasiologjisë fitonimike romane dhe ballkanike

by Sejdiu, Shefki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81:801.6 SEJDIU 1989] (1).

3. Kurs i gjuhësisë së pergjithshme

by Ferdinand Dë Sosyr.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'1 SAUSSURE 1977] (1).

4. Ballo me të vdekurit - Halucinacione, falsifikante dhe nihilizëm

by Dërmaku, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-92 DËRMAKU 2003] (1).

5. Interkomunikimi letrar

by Syla, Sylejman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 SYLA 1990] (1).

6. Kurs i gjuhësisë së përgjithshme

by Saussure, Ferdinand.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dituria 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'1 SAUSSURE 2002] (1).

7. Artikuj gjuhësorë praktikë

by Bicaj, Sadik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 BICAJ 1996] (1).

8. Shkrimi akademik

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 808.1 MIFTARI 2013] (1).

9. Si të shkruajmë ese dhe detyra universitare

by McMillan, Kathleen | Weyers, Jonathan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për Arsim Demokratik 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 377.5 McMILLAN 2010] (1).

10. Teknikat themeolore të shkrimit

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18:808.1 MIFTARI 2009] (1).

11. Arti i të folurit publik

by Lucas, Stephen.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET, Press 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 808.51 LUCAS 2010] (1).

12. Gramatika e parë e gjuhës shqipe - Botim kritik, me studim e transkriptim

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 809.198.3-5 ISMAJLI 1989] (1).

13. Eqrem Çabej personalitet i shquar i shkencës dhe kulturës shqiptare

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Çabej Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 EQREM] (1).

14. Parime të fonologjisë

by Trubeckoi, N. S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'344 TRUBECKOI 1985] (1).

15. Vepra e Naum Veqilharxhit

by Cacaj- Shushka, Gjystina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 SHUSHKA 1994] (1).

16. Rëndësia e veprës së Gustav Majerit për studimet albanologjike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18(091) GUSTAV 1998] (1).

17. Historia e Albanologjisë

by Gosturani, Xheladin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Albin 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 (091) GOSTURANI 1999] (1).

18. Antonimet e gjuhës së sotme shqipe

by Goçi, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'373.4 GOÇI 1985] (1).

19. Gjuha letrare shqipe për të gjithë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollorë 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJUHA 1976] (1).

20. Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare në Zvicër

by Musliu, Isuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Bota shqiptare 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 MUSLIU 2007] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës