Your search returned 22 results. Subscribe to this search

|
1. Matematika ne teknike

by Filo, Petro | Lekbello, Taqo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 51 FILO 1970] (1).

2. Algoritmet

by Dika, Agni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Koha 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 510.5 DIKA 1998] (1).

3. Analiza matamtike 1

by Braha, Naim | Shehu, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 517.9 BRAHA 2006] (1).

4. Tabela e logaritmeve me pesë shifra dhjetore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 519.662 TABELA 1974] (1).

5. Analiza funksionale përmbledhje detyrash të zgjidhura

by Zejnullahu, Ramadan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 517.98 ZEJNULLAHU 2000] (1).

6. Matematika me përmbledhje detyrash për klasën III të aem

by Berisha, Muharrem | Demaj, Marjan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 517 BERISHA 1989] (1).

7. Business statistics

by Kazmier, Leonard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York McGraw Hill 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 519.5 KAZMIER 2004] (1).

8. Matematika

by Berisha, Muharrem | Lekbello, Taqo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/4 51 BERISHA 1999] (1).

9. Matematika 12

by Efendija, Minir | Haxhibeqiri, Qamil | Limani, Ramadan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 2006Other title: Analizë me teori të gjasës - Gjimnazi Matematikë - Informatikë.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 51 EFENDIJA 2006] (1).

10. Matematika - me përmbledhje detyrash 8

by Gashi, Emrush | Kamberi, Dervish.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/6 51 GASHI 2000] (1).

11. Sistemi ndërkombëtar i njësive SI

by Skënderi, Skënder.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/6 51 SKËNDERI 1979] (1).

12. Matematika 7 - detya të zgjidhura

by Zejnullahu, Ramadan | Shabani, Armend.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 517 ZEJNULLAHU 2004] (1).

13. Matematika 7

by Zejnullahu, Ramadan | Hamiti, Ejup | Vula, Eda | Bilalli, Sejdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 51 ZEJNULLAHU 2004] (1).

14. Matematika 7 - me përmbledhje detyrash

by Hyseni, Nazmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 51 HYSENI 1987] (1).

15. Përmbledhje detyrash të zgjidhura nga matematika

by Bilalli, Sejdi | Kadriu, Mustafë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1999Other title: për klasën 5&6 të shkollës fillore për mësim shtues dhe përgaditjen për garat e ndryshme në matematikë.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 54 BILALLI 1999] (1).

16. Matematika 5 - me përmbledhje detyrash

by Hamiti, Ejup | Gashi, Emrush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Kosovës 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 51 HAMITI 1986] (1).

17. Përmbledhje detyrash të zgjidhura nga matematika 8

by Turku, Halil | Bilalli, Sejdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i Kosovës 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 51 TURKU 2001] (1).

18. Matematika

by Berisha, Muharrem | Turku, Halil | Demaj, Marjan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën II të AEM, dega matematiko-natyrore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 517 BERISHA 1988] (1).

19. Detyra të zgjedhura në matematikë

by Kabashi, Faton Sh.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prizren Loyola-Gymnasium 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 51 KABASHI 2012] (1).

20. Matematikë themelore për ekonomiks dhe biznes

by Pira, Bujar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Këshilli botues i institutit për hulumtime zhvillimore riinvest 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 51-7 PIRA 2011] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës