Your search returned 3081 results. Subscribe to this search

|
1. Kontibut për studimin e toponomisë së dushkajës

by Hoxha, Skënder.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Përparimi 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.312 , HOXHA , 1993] (1).

2. Ëndrra e Lotë

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 ASDRENI ENDRRA 1987] (1).

3. Stili dhe figuracioni i poezisë popullore shqiptare

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.81:398 Berisha 1986] (1).

4. Gjuha letrare shqipe - elemente të normës së sotme letrare

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:821.18 , GJUHA , 1984] (1).

5. Endrra e Lote

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 ASDRENI L.2 1971] (1).

6. Kulla babilonike dhe përzierja e shqipes

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Shoqata e Shkrimtarëve shqiptarë 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:811.18'276 , Murati , 2000] (1).

7. Kokrra urtësie për gjuhën

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:81 MUARTI 2001] (1).

8. Çështje të shqipes letrare

by Raka, Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Shkupi 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:821.18 , RAKA , 1998] (1).

9. Shqyrtime Albanologjike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Lidhja e shoqatave të arsimtarëve të gjuhës dhe letërsisë shqiptare në Maqedoni Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:821.18 , Shqyrtime ] (1).

10. Gjuha dhe të folurit

by Bejta, Bekim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Buzuku 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'16 BEJTA 2007] (1).

11. E mbsuame e krështerë e Lekë Matrëngës

by Sulejmani, Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81.18] (1).

12. Kultura popullore në evropë në fillimet e kohës së re

by Burke, Peter.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: CEU ARBRI 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 BURKE 1994] (1).

13. Çështje të studimeve albanologjike - II

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 ÇËSHTJA 1987] (1).

14. Zhvillimi i revolucionit kulturor në Shqipëri gjatë viteve 1944-1948

by Kambo, Enriketa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 KAMBO 1982] (1).

15. Letra për kryeprincin Prozë, që do të mund të merrej edhe si vazhdim i romanit '' Nata e shekujve ''

by Buxhovi, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FAIK KONICA 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 BUXHOVISHËDETI 2002] (1).

16. Dramatika

by Fishta, Gjergj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 FISHTA DRAMATIKA 2000] (1).

17. Shënimet e gjon nikollë kazazit

by Buxhovi, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FAIK KONICA 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 BUXHOVISËNDETI 2002] (1).

18. Lahuta e malcis

by Fishta, Gjergj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faic Konica 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 FISHTA LAHU 2000] (2).

19. Satirika

by Fishta, Gjergj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 FISHTA SATIRIKA 2000] (1).

20. Vdekja e kolonelit

by Buxhovi, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FAIK KONICA 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 BUXHOVI VDEKJA 2004] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës