Your search returned 197 results. Subscribe to this search

|
1. Njëzet vjet të institutit albanologjik (1967-1987)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 NJËZET 1987] (1).

2. Dritë në Ilirikum

by Mehmeti, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Piktorë e Luleve 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-82 MEHMETI 1994] (1).

3. A. Z. Çajupi - Jeta dhe vepra

by Dado, Floresha.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 DADO 1986] (1).

4. Pishtarët e lirisë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Era 2002Other title: Jusuf Gërvalla, Kadri Zeka, Bardhosh Gërvalla.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 PISHTARËT 2002 ] (1).

5. Maria e Pjer Kyri

by Kyri, Mari | Kyri, Eva.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 KYRI 1979] (1).

6. Ëndërrime që u bënë realitet

by Rexhepi, Zenun.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 ËNDËRRIME 2005] (1).

7. Në flakën e Revolucionit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Historisë së Kosovës 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 FLAKËN 1975 L.S] (1).

8. Kujtime nga Jeta e Marksit dhe Engelsit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollor 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 KUJTIME 1979] (1).

9. Vështrime Letrare

by Bicaj, Sadik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ERA 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 BICAJ 2001] (1).

10. Tito mbi edukatën dhe arsimin socialist

by Tito, Josip Broz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 (497.1)] (1).

11. Në flakën e revolucionit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i historisë së Kosovës 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 329.73 ENTI 1973] (1).

12. Simposiumi kushtuar 500 vjetorit të Skënderbeut 9 - 12 V

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë S.N 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 (496.5) SKËNDERBEU 1968] (1).

13. Aktualiteti dhe rëndësia e mendimit dhe e veprimtarisë praktike të Karl Marksit : me rastin e 100-vjetorit të vdekjes së Marksit

Edition: Aktuelnost i znacaj misli i prakticne delatnosti Karla Marksa : povodom 100-godisnjice Marksove smrtiMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 KARL , MARX] (1).

14. Salih Gjinofci 1916 - 1989

by Pushkolli, Fehmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 PUSHKOLLI 1996] (1).

15. Josip Broz Tito Jetëshkrim për brezat e ri

by Dedijer, Vlladimir | Stevanoviq, Dragosh.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929(497.1) DEDIJER 1981] (1).

16. Meto Bajraktari : rruga e jetës dhe vepra revolucionare

by Vaviq, Millorad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 VAVIQ 1981] (1).

17. Faruk Begolli

by Neziraj, Jeton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Integra 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 NEZIRAJ 2014] (1).

18. Fan S. Noli në 100- vjetorin e lindjes 1882-1982

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 NOLI 1984] (1).

19. Jasharët - Histori e një qëndrese

by Halimi, Emin | Shala, Ajnishahe.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 HALIMI 2000] (1).

20. Vrasja e Trockit

by Paporov, Juri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1998Other title: Pokushenije na trockogo.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 PAPOV 1998] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës