Your search returned 6 results. Subscribe to this search

|
1. Endje nëpër hapësirat me "n" përmasa

by Hysenbegas, Arion.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 502.5 HYSEMBEGAS] (1).

2. Menaxhimi i projekteve në fushën e mbrojtjes së natyrës

by Hoti, Hamdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Brezi 81 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 504 HOTI 2011] (1).

3. Fjalor mjedisor

by Potera, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 504 POTERA 2009] (1).

4. Fundosja e planetit dhe preventivat

by Sadiku, Esat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ura 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 502.5 SADIKU 2007] (1).

5. Natyra e Luginës së Preshevës : Struktura, determinantet dhe resurset natyrore

by Ejupi, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 504 EJUPI 2016] (1).

6. Shkenca e mjedisit : zhvillim i qëndrueshëm

by Daci, Nexhat.

Edition: The sience of environment : sustainable developmentMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 504 DACI 2014] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës