Your search returned 137 results. Subscribe to this search

|
1. E vërteta për helmimet

by Hyseni, Halim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Redaksia e botimeve e SHDK 199Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.285 HYSENI 1996] (1).

2. Platforma civile për zgjidhjet 2007

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Forum 2015 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 324 PLATFORMA 2007] (1).

3. Zgjedhjet, sistemet zgjedhore dhe proceset zgjedhore (Aspekti juridik, politika dhe krahasues)

by Haxhiu, Sadik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Brezi '81 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 324 HAXHIU 2012] (1).

4. Politika e jashtme e shteteve të vogla Rastet e Zvicrës, Sllovenisë dhe Kosovës

by Haxhimehmeti, Gjenis.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Instituti për studime poltike dhe ndërkombëtare 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 HAXHIMEHMETI 2016] (1).

5. Kosovo a universal case or sui generis?

by Lauka, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë The Albanian Institute of Islamic Thought and Civilization 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 LAUKA, 2008] (1).

6. Me shqiptarët e Anadollit

by Devaja, Kurtesh.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FAIK KONICA 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 325.254 DEVAJA 205] (1).

7. Shqiptarët, serbët dhe grekët

by Bytyçi, Enver.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë KOHA 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 BYTYÇI 2005] (1).

8. Analiza e marrëdhënieve ndërkombëtare

by Dojç, Karl.

Edition: Botimi i tretëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë SHBLU 1994Availability: No items available

9. Teori të marrëdhënieve ndërkombëtare disiplina dhe shumëllokshmëria

by Dunne, Tim | Kurki, Milja | Smith, Steve.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET/PRESS 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 DUNNE 2010] (1).

10. Ç'është informbyroja Jugosllavia tha jo

by Kërzhavac, Savo | Markoviq, Dragan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 327Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 KËRZHAVAC 1977] (1).

11. Shqipnija e sotshme

by Miliq. M.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1962Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 MILIQ 1962] (1).

12. Shqipëria e Enver Hoxhës

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Agjencia Gazetare Tanjug 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 SHQIPËRIA 1981] (1).

13. Nëpër analet e diplomacisë angleze

by Puto, Arben.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 NËNTORI 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 PUTO 1980] (1).

14. Shkëputja e Kosovës nga Rusia

by Lauka, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë KRISTALINA - KH 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 LAUKA, I 2007] (1).

15. Kosovo a universal case or sui generis?

by Lauka, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kristalina - KH 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 LAUKA 2007] (1).

16. Kosova rast universal apo sui generis

by Lauka, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kristalina - KH 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 LAUKA, ISLAM 2007] (1).

17. Ditari i Kontit Ciano - Shqipëria

by Ciano, Gaetano.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Albinform 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 32 (496.5) (091) CIANO 1994] (1).

18. Kosova krizë ndërkombëtare - ditari politik e diplomatik dhe analiza

by Baftiu, Fehmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Çlirimi 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 32 BAFTIU 2004] (1).

19. Kosova un caz universal sau unul sui - generis?

by Lauka, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kristalina - KH 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 LAUKA 2013] (1).

20. Kosova e pavurur ose dështimi i kryqëzatës Ruso - Serbe

by Lauka, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti shqiptar i studimeve politike 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 LAUKA 2011] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës