Your search returned 16 results. Subscribe to this search

|
1. Sociologjia e së drejtës

by Polisi, Ferat | Musliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Vatra 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316 POLISI 2015] (1).

2. Demokracia, kombi, vetëvendosja

by Agani, Fehmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316 AGANI 1994] (1).

3. Burek.si?! - Koncepti / recepti

by Mlekuz, Jernej.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Lubljana Studia humanitatis 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.728 MLEKUZ 2008] (1).

4. Skllavet e perëndimit

by Moroli, Emanuela | Sibona, Roberta.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Korbi 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 176.5 MAROLI 2000] (1).

5. Europa destinacioni X - Integrimi si dëshirë e si sfidë

by Nano, Mustafa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Korbi 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.4+172 NANO 2000] (1).

6. A dictionary of Sociology

by Scott, John | Marshall, Gordon.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Oxford Oxford University Press 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REF 316 SCOTT 2005] (1).

7. Pozita shoqëroro-ekonomike e klasës punëtore

by Billanxhiq, Dushan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Konferenca Komunale e Lidhjes së Sindikatave 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.343.63 BILLANXHIQ 1972] (1).

8. Studime sociologjike dhe politologjike

by Agani, Fehmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishrinë ASHAK 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316: 32( 063) AGANI 2008] (1).

9. SudostEuropa Mitteilungen

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Munchen Germany Verlag Otto Sagner 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.42 2008] (1).

10. Skalitje sociologjike

by Raimi, Sunaj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kumanovë Autori 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316 RAIMI 2014] (1).

11. Përtej robërisë së iluzioneve Përsiatje mbi Marksin dhe Frojdin

by Fromm, Erich.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Fan Noli 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.26 FROMM 2006] (1).

12. Njeriu dhe natyra në globalizëm (Rasti Shqipëria) Teoritë liberale të majta,konservatore dhe media

by Memia,Astrit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë International University of Struga 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.7 MEMIA 2010] (1).

13. Përmbysja e "Komunizmit"

by Pëllumbi, Servet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UetPress 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.421 PËLLUMBI 2015] (1).

14. Libri i sociologjisë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Aeditions 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316 SOCIO 2016] (1).

15. Teoria Sociologjike

by Ritzer, George.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UFO pres 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.2 RITZER 2008] (1).

16. Studime sociologjike

by Weber, Max.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Plejad 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.282 WEBER 2004] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës