Your search returned 16 results. Subscribe to this search

|
1. Orët e Poezisë

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 VINCA 1990] (1).

2. Aspekte të kritikës sonë

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 VINCA 1977] (1).

3. Qasje

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 VINCA 1980] (1).

4. Alternativa letrare shqiptare

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Shkupi 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 VINCA 1995] (1).

5. Kurs i teorive letrare

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.01 VINCA 2002] (1).

6. Në vend të biografisë

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 VINCA AGIM 1977] (1).

7. Buzëdrinas

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frasheri 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 VINCA 1984] (1).

8. Arna dhe ëndrra

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 VINCA 1987] (1).

9. Kohë e keqe për lirikën

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 VINCA AGIM 1997] (1).

10. Dri`

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Onufri 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 VINCA AGIM 1999] (1).

11. Shqiptarët mes mitit dhe realitetit

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Shkupi 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-4 VINCA 1997] (1).

12. Fije të pakëputura

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Pro Kultura 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-95 VINCA 2004] (1).

13. Metoda letrare (nga pozitivizmi deri te poststrukturizmi)

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 VINCA 2016] (1).

14. Dritë dhe mjegull

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë Syth 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 304.4(18:497)(046) VINCA 2019] (1).

15. Ditari i pandemisë Rrefime nga karantina

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Botime Artini 2020Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-94 VINCA 2020] (1).

16. Andeli propoviedaju jutrom

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Perfecta 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 VINCA 2019] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës