Your search returned 10 results. Subscribe to this search

|
1. E drejta administrative

by Stavileci, Esat | Sokoli, Agur | Batalli, Mirlinda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2010Other title: Administrata; Konrolli i punës së administratës ndhe përgjegjësia politike e saj; Kompjuterizimi i Administratës.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.9 STAVILECI 2010] (1).

2. Komentari i ligjit për procedurën administrative - botimi 1

by Baraliu, Mazllum | Stavileci, Esat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Germany 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 942.9 BARALIU 2014] (1).

3. Komentar- LIgji për Procedurën Administrative

by Baraliu, Mazllum | Stavileci, Esat.

Edition: Botimi IMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë GIZ 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.9 BARALIU 2014] (1).

4. Reforma kushtetutare - Me vështrim mbi pozitën e KSA të Kosovës

by Rexhepi, Enver | Stavileci, Esat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 341 REXHEPI 1973] (1).

5. Të drejtat dhe detyrat e delegatit

by Stavileci, Esat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 34 STAVILECI 1980] (1).

6. Shteti - shqyrtime të përgjithshme teorike me vështrime rasti i Kosovës

by Stavileci, Esat.

Edition: Botime të Veçanta ; XCIII : Seksioni i Shkencave Shoqërore; Libri 31Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 321 STAVILECI 2008] (1).

7. Fjalor shpjegues i termave administrative

by Stavileci, Esat.

Edition: Botime të Veçanta ; CVI : Seksioni i Shkencave Shoqërore ; Libri 34Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 STAVILECI 2010] (1).

8. Të Menduarit Dhe të Shkruarit Juridik

by Stavileci, Esat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

9. The truth about Kosova : arguments and facts in support of its independence

by Stavileci, Esat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dardania 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 STAVILECI 2007] (1).

10. Rrugëtimet dhe labirintet e Kosovës dhe të shqiptarëve

by Stavileci, Esat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjakovë Forumi për iniciativë demokratike 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 STAVILECI 2009] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës