Your search returned 6 results. Subscribe to this search

|
1. Strategjia e zhvillimit ekonomik

by Daci, Nexhat | Berisha, Skender | Zajmi, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtine Oda ekonomike e kosoves 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.341 (496.51)] (1).

2. Kimia organike

by Daci, Nexhat | Bicaj, Muhamet | Zeneli, Daut.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Kosovës 1990Other title: Për klasën IV Gjimnaz.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 547 DACI 1990] (1).

3. Kimia organike

by Daci, Nexhat | Bicaj, Muhamet.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1985Other title: Për klasën e tretë të arsimit të mesëm të orientuar dega: Kimio-teknologjike.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 547 DACI 1985] (1).

4. Shkenca e mjedisit : zhvillim i qëndrueshëm

by Daci, Nexhat.

Edition: The sience of environment : sustainable developmentMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 504 DACI 2014] (1).

5. Ujitja në Kosovë : menaxhimi i ujërave për bujqësi të qëndrueshme : tryezë shkencore 16 tettor 2014

by Krasniqi, Feriz | Daci, Nexhat | Kabashi, Bashkim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 631.67 UJITJA 2015] (1).

6. Kimia e Mjedisit

by Daci, Nexhat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Other title: Ndotja Industriale -Parandalimi.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 54:628.39] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës