Your search returned 7 results. Subscribe to this search

|
1. Sistemi i grafisë së tingujve të shqipes dhe vetitë perceptive e përmasat e lexueshmërisë së shkronjave të alfabetit të gjuhës shqipe

by Nushi, Pajazit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'351 : 801.6 NUSHI 1988] (1).

2. Psikologjia 12

by Nushi, Pajazit | Juniku, Neki | Bërxulli, Dashamir.

Edition: Gjimnazi shkencave shoqërore, gjimnazi i përgjithshëm dhe gjimnazi i gjuhëveMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 NUSHI 2005] (1).

3. Leksikon i psikologjisë A - M

by Nushi, Pajazit.

Edition: Vëllimi I Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REF 159(038) NUSHI 2014] (1).

4. Leksikon i psikologjisë N - ZH

by Nushi, Pajazit.

Edition: Vëllimi II Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REF 159(038) NUSHI 2014] (1).

5. Fjalor Shpjegues i Psikanalizës

by Nushi, Pajazit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.964.2(38)] (2).

6. Kujtesa dhe trajtimi i saj në literaturën shqipe nomotike

by Nushi, Pajazit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.953.3 NUSHI 2008] (1).

7. Personat e zhdukur gjatë luftës në Kosovë 1998/99

by Salihu, Ismet | Nushi, Pajazit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti për hulumtimin e krimeve të luftës 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.485-058.64(496.51) SALIHU 2015] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës