Your search returned 16 results. Subscribe to this search

|
1. Bibliografi e kritikës letrare shqiptare 1944-1974

by Shema, Isak | Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 01:821.1.09 SHEMA 1997] (1).

2. Bibliografi e kritikës letrare shqiptare - 44/74

by Shema, Isak | Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 01:821.19:09] (1).

3. Kah teoria

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.1] (1).

4. Çështja e Kosovës : biseda me Marie Françoise Allian dhe Xavier Gallmiche

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.4] (1).

5. Strategjia e kuptimit

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.7] (1).

6. Prekje lirike

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.5] (1).

7. Refuzimi estetik

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.6] (1).

8. Vepra e Bogdanit 1675-1685

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.8] (1).

9. Krahe dhe premisa të kritikës letrare shqiptare 1504-1983

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.3] (1).

10. The glow of the passion A panorama of Albanian literature in Yugoslavia

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New life Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 THE GLOW] (1), AAB English Corner Library [Call number: 821.18 THE GLOW] (1).

11. Pavarësia dhe Demokracia

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fjala 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-94(047.53)] (1).

12. Prehje Lirike

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

13. Kah Teoria

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

14. Vepra e Bogdanit

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

15. Pavarësia dhe demokracia - Indepencence and demokracy

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fjala 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-94 (047.53) RUGOVA 1991] (1).

16. Kritika = Critiques

by Rugova, Ibrahim.

Edition: Libri 35Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 RUGOVA 2007] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës