Your search returned 14 results. Subscribe to this search

|
1. Gramatika e parë e gjuhës shqipe - Botim kritik, me studim e transkriptim

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 809.198.3-5 ISMAJLI 1989] (1).

2. Gjuha shqipe e kuvendit të arbërit (1706)

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 ISMAJLI 1985] (1).

3. Artikuj mbi gjuhën shqipe

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'27 ISMAJLI 1987] (1).

4. Poezia e sotme arbëreshe

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ISMAJLI 1990] (1).

5. Shenjë e ide

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18.09 ISMAJLI 1974] (1).

6. Gjuhë dhe etni

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 (091) ISMAJLI 1991] (1).

7. Shumësia e tekstit

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ISMAILI 1977] (1).

8. Shumësia e tekstit

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-26 ISMAILI 1981] (1).

9. Antologji e poezisë rumane - sh.XX

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.135.1-1 ISMAJLI 1979] (1).

10. Rrënjë e fortë

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18'282.4-82 ISMAJLI 1978] (1).

11. Kosova and the Albanians in former Yugoslavia

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 ISMAJLI ] (1).

12. Vepra

by Podrimja, Ali | Aliu, Ali | Kuçuku, Bashkim | Kraja, Mehmet | Hamiti, Sabri | Basha, Eqrem | Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë 2013Other title: Works.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REF 821.18-1 PODRIMJA V.1 2013 ] (9).

13. Pasionet dhe pësimet e Selman Rizës

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36-112 ISMAJLI 2009] (1).

14. Studime për historinë e shqipes në kontekst ballkanik

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ISMAJLI 2015] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës