Your search returned 16 results. Subscribe to this search

|
1. Eqrem Çabej personalitet i shquar i shkencës dhe kulturës shqiptare

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Çabej Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 EQREM] (1).

2. Studime gjuhësore I

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-I] (1).

3. Studime gjuhësore II

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-II] (1).

4. Studime gjuhësore III

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-III] (1).

5. Studime gjuhësore IV

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1977] (1).

6. Studime gjuhësore V

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1975 S-V] (1).

7. Studime gjuhësore VIII

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-VIII] (1).

8. Studime gjuhësore VI

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1977 S-VI] (1).

9. Studime gjuhësore VII

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1986] (1).

10. Studime gjuhësore IX

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1989 S-IX] (1).

11. Studime etimologjike në fushë të shqipes II A-B

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i gjuhësisë dhe letërsisë 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '373.6 ÇABEJ V.2 1976] (1).

12. Studime etimologjike në fushë të shqipes

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i gjuhësisë dhe letërsisë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '373.6 ÇABEJ 1996] (1).

13. Për gjenezën e literaturës shqipe

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 930 ÇABEJ 1970] (1).

14. Studime shqiptare

by Çabej, Eqrem.

Edition: Botime të Veçanta ; XC : Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë ; Libri 39Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2008Other title: Vepra të zgjedhura.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 2008] (1).

15. Shqiptarët midis Perëndimit dhe lindjes

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Çabej 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39(-18) ÇABEJ 2012] (1).

16. Hyrje në indoeuropianistikë : leksionet e Prishtinës

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Çabej 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811 ÇABEJ 2008] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës