Your search returned 10 results. Subscribe to this search

|
1. Polip-Ptikon

by Basha, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BASHA 1974] (1).

2. Brymë në zemër

by Basha, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BASHA 1989] (1).

3. Atleti i ëndrrave të bardha

by Basha, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BASHA 1982] (1).

4. Polip-ptikon - 1980

by Basha, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BASHA 1980] (1).

5. Mëngjesi i një pasditeje

by Basha, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 BASHA 1978] (1).

6. Roads lead only one way

by Mekuli, Esad | Mercan, Hasan | Jevric, Darinka | Zlatanovic, Radoslav | Vuckovic, Lazar | Basha, Eqrem | Podrimja, Ali | Gunga, Fahredin | Dedaj, Rrahman | Shkreli, Azem | Gjerqeku, Enver.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1988Other title: The Kosova Association of Literary Translators.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 ROADS 1988 L.1] (1).

7. Vepra

by Podrimja, Ali | Aliu, Ali | Kuçuku, Bashkim | Kraja, Mehmet | Hamiti, Sabri | Basha, Eqrem | Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë 2013Other title: Works.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REF 821.18-1 PODRIMJA V.1 2013 ] (9).

8. Doktrina e të menduarit vetëm

by Basha, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë 2006Other title: poezi e zgjedhur.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BASHA 2006] (1).

9. Agim Çavdarbasha

by Basha, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 73 BASHA 2006] (1).

10. Lakrorja e ik'sit

by Basha, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Koha 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 BASHA 2011] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës