Your search returned 9 results. Subscribe to this search

|
1. Pse nuk u ndërtua fronti për çlirimin e Kosovës

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 KELMENDI, M] (1).

2. Realiteti dhe perspektivat e çështjes kombëtare

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 KELMENDI] (1).

3. Historia e shtetit dhe së drejtës

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341 KELMENDI 2013] (1).

4. Historia e shtetit dhe e së drejtës

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 321 KELMENDI 2015] (1).

5. Sistemi Gjyqësor Jugosllav Sistem Fashist ndaj Shqiptarve

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Biblioteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1] (1).

6. Kosova para çlirimit nga pushtuesi serbo-sllav

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti mbretëror ILIRIA 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 KELMENDI 2008] (1).

7. Vështrimi juridiko-politik i çeshtjes shqiptare në prag të luftës së fundit në kosovë (1990-1998)

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323: 329] (1).

8. Aspiratë historike e popullit shqiptar Shteti dhe kombi

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë Luma-grafik 21 cmAvailability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 324.2 KELMENDI 2006] (1).

9. Realiteti dhe perspektivat e çeshtjes kombetare

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Zvicer Venera 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2 KELMENDI 1999] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës