Your search returned 10 results. Subscribe to this search

|
1. Stili dhe figuracioni i poezisë popullore shqiptare

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.81:398 Berisha 1986] (1).

2. Vëzhgime për poezinë popullore

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BERISHA 1987] (1).

3. Personifikimi në poezinë popullore shqipe

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BERISHA 1976] (1).

4. Personalitete të folklorit tonë

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1953 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 BERISHA 2013] (1).

5. Qëndresa e emrit

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BERISHA 1971] (1).

6. Era e fjetur

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BERISHA 1974] (1).

7. Njeriu dhe kodra

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BERISHA 1978] (1).

8. Pse vdekja

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë art Pena 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BERISHA 1995] (1).

9. Kosova mjedis tragjik i Ballkanit

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fjala 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 BERISHA 1994] (1).

10. Komunikime artistike të këngës popullore

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 BERISHA 2006] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës