Your search returned 23 results. Subscribe to this search

|
1. Fjalë të urta dhe thënie popullore shqipe

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) BAJRAKTARI 1994] (1).

2. Vlime e qëndrime - 100 tingëllima

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 1995] (1).

3. Përmendore - së kaluarës

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 1994] (1).

4. Lule dhe gjemba

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 1994] (1).

5. Dëshmime dhe ëndërrime

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 8521.18-1 BAJRAKTARI 1996] (1).

6. Gardhina

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 1996] (1).

7. Vlime e qëndrime

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 1995] (1).

8. Ndodhi në stuhi

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 1995] (1).

9. Përpjeket tona

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 1995] (1).

10. Zemrat e shqetësuara

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 2000] (1).

11. Shqiponjat i hapën krahët

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 2000] (1).

12. Ecje-ngecje nëpër shtigje

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 1999] (1).

13. Trimat i nxjerrë koha e vet

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 1998] (1).

14. Qëndresa

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 998] (1).

15. Kur piqen qershitë

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 1997] (1).

16. Ngjarje të paharrueshme

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 1997] (1).

17. Koha e bën të veten

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 1997] (1).

18. Brengat e jetës

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 1996] (1).

19. Lulet e kopshtit tim

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 2003] (1).

20. Ardhacakët e ikur - Tingëllima

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BAJRAKTARI 2003] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës