Your search returned 15 results. Subscribe to this search

|
1. Histori e letërsisë shqipe - Doracak për shkolla të mesme Botim i dytë

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18] (1).

2. Histori e letërsisë shqipe

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHUTERIQI 1969] (1).

3. Historia e letërsisë shqiptare (doracak për shkolla të mesme) Botim i shtatë

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHUTERIQI 1981] (1).

4. Histori e letërsisë shqipe - Doracak për shkolla të mesme Botim i pestë

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHUTERIQI 1972] (1).

5. Antologjia e letërsisë shqipe - Doracak për shkolla të mesme Botim i tretë

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHUTERIQI 1973] (1).

6. Antologjia e letërsisë shqipe - Për shkollat e mesme Botim i shtatë

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1966Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHUTERIQI 1966] (1).

7. Shkrimet shqipe në vitet 1332-1850

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-36] (1).

8. Autore dhe tekste

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHUTERIQI 1977] (1).

9. Gjurmime letrare

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHUTERIQI 1974] (1).

10. Nëpër shekujt letrarë - Studime

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHUTERIQI 1973] (1).

11. Mbi barletin dhe shkrime të tjera

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-09 SHUTERIQI 1979] (1).

12. Antologjia e letërsisë shqipe

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1965Other title: Për shkollat e mesme.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHUTERIQI 1965] (1).

13. Vepra letrare 9

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 SHUTERIQI 1987] (1).

14. Buka dhe Thika

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dudaj 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 SHUTERIQI 2002] (1).

15. Metrika shqipe për shkollat e mesme dhe të nalta

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i botimeve të teskteve i Republikës socialiste të Serbisë 1947Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 811.18 SHUTERIQI 1947] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës