Your search returned 5 results. Subscribe to this search

|
1. Klinika juridike penale - Udhëzues

by Çollaku, Hashim | Hasani, Fejzullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prizren Autorët 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 ÇOLLAKU 2016] (1).

2. Roli i prokurorit të shtetit në procedurën penale - Botimi i dytë

by Çollaku, Hashim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 ÇOLLAKU 2013] (1).

3. Prokurori publik në procedurën penale (aspekti teorik dhe praktik)

by Çollaku, Hashim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti gjyqësor i Kosovës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 ÇOLLAKU 2010] (1).

4. Klinika juridike penale - Udhëzues (pjesa e parë)

by Çollaku, Hashim | Hasani, Fejzullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prizren Universiteti i Prizerenit 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 ÇOLLAKU 2016] (1).

5. Fjalor i shprehjeve juridike

by Çollaku, Hashim | Ukaj, Bajram.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ministria e Drejtësisë, Republika e Kosovës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 ÇOLLAKU 2013] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës