Your search returned 14 results. Subscribe to this search

|
1. Mos më merrni në qafë

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-22 KRASNIQI 1990] (1).

2. Bryma e vdekjes - Dramë në njëmbëdhjetë pamje

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dardania 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 KRASNIQI 2001] (1).

3. Rulet ruse për Ali Pashëb Dramë në shtatë pamje

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Arbëria 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 KRASNIQI, M 2004] (1).

4. Monedha e gentit : Dramë në tri akte

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dardania 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 KRASNIQI 2003] (1).

5. Fotografitë e kujtimeve

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dardania 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 KRASNIQI 2002] (1).

6. Pirg vegimi

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 KËRVESHI, M. 1985] (1).

7. Formula e katonit

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 KRASNIQI MILAZ. 1989] (1).

8. Kurs për pantomimë

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 KRASNIQI 1994] (1).

9. Imazhi gri

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 KRASNIQI MILAZ. 1982] (1).

10. Qeshje sardonike

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 KRASNIQI 1987] (1).

11. Horrat në krye të detyrës

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kosovarja 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 KRASNIQI 1998] (1).

12. Poezia dhe vdekja

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 KRASNIQI 2017] (1).

13. Poezia dhe vdekja

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 KRASNIQI 2017] (1).

14. Nacionalizmi shqiptar

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup, Prishtinë, Tiranë LOGOS.A 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 KRASNIQI 2014] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës