Your search returned 36 results. Subscribe to this search

|
1. Njeriu si objekt i edukatës

by Ushinski, K.D.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 USHINSKI 1970] (1).

2. Mendimet pedagogjike dhe humaniste të Naim Frashërit

by Zylfiu, Nijazi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 ZYLFIU 1980] (1).

3. Anekdota popullore

by Shala, Demush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) SHALA 1981] (1).

4. Bazat e marksizmit dhe vetëqeverisja socialiste

by Murtezai, Ekrem | Agani, Fehmi.

Edition: Për klasën I të arsimit të mesëm të orientuar Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Krahinës Socialiste Autonome të Kosovës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.82 MURTEZAI 1985] (1).

5. Psikologjia

by Rot, Nikola | Radonjiq, Slavolub.

Edition: Për klasën e dytë të arsimit të mesëm të orientuar Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Krahinës Socialiste Autonome të Kosovës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 ROT 1985] (1).

6. Logjika

by Petroviq, Gajo.

Edition: Tekst për shkollat e mesme Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Krahinës Socialiste Autonome të Kosovës 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 16 PETROVIQ 1984] (1).

7. Leximi letrar me pasqyrë të letërsisë

by Aliu, Ali | Kelmendi, Ramiz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1981Other title: Për klasën IV të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-82 ALIU 1981] (1).

8. Leximi letrar me pasqyrë të letërsisë

by Kelmendi, Ramiz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1984Other title: Për klasë III të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-82 Kelmendi 1984] (1).

9. Stomatologjia e fëmijëve

by Rexhepi, Reis.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.31 REXHEPI 1987] (1).

10. Anatomia e bimëve

by Marinoviq, Radivoje.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/2 574 MARINOVIQ 1983] (1).

11. Kirurgjia

by Balozoviq, Aleksandar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 616 BALOZOVIQ 1988] (1).

12. Gjeografia ekonomike

by Krasniqi, Mark.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 372.891 KRASNIQI 1984] (1).

13. Organizimi i punës

by Jaeger, A | Kukoleqa. J.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1964Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 658 JAEGER 1964] (1).

14. Të drejtat dhe detyrat e delegatit

by Stavileci, Esat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 34 STAVILECI 1980] (1).

15. Historia e ërgjithshme e shtetit dhe e së drejtës

by Vajs, Albert.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 94 VAJS 1976] (1).

16. Statistika- për studentë të fakulteteve juridike

by Bllagoev, Borisllav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 BLLAGOEV 1971] (1).

17. Fizika eksperimentale

by Maliqi, Rashit | Shemsedini, Zahadin | Veseli, Ahmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës Socialiste Autonome të Kosovës 1990Other title: Për klasën III të arsimit dhe edukimit të mesëm Dega : Matematiko - Natyrore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/2 53 MALIQI 1990] (1).

18. Hartografia

by Cërabregu, Muharem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjetëve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/2 528.9 CËRABREGU 1976] (1).

19. Mësimi i diturisë së natyrës

by Miodrag, Gjorgjeviq.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Krahinës Socialiste Autonome të Kosovës 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/2 502 GJORGJEVIQ 1969] (1).

20. Edukata e punës dhe e teknikës në shkollat e arsimit të përgjithshëm

by Vukasoviq, Ante.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/4 37 VUKASOVIQ 1972] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës