Your search returned 83 results. Subscribe to this search

|
1. Psikologjia Gjyqësore

by Sahiti, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.6 SAHITI 2007] (1).

2. Fillet e së drejtës (Botimi i pestë i ndryshuar dhe plotësuar)

by Ismaili, Osman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.12 OSMANI 2014] (1).

3. Fillet e së drejtës (Botimi i katërt i plotësuar)

by Ismaili, Osman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.12 OSMANI 2011] (1).

4. Argumentimi në procedurën penale (Botim i dytë i plotësuar dhe i ndryshuar)

by Sahiti, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.1 SAHITI 2006] (1).

5. Historia e shtetit dhe e së drejtës I: (Pjesa e përgjithshme)

by Ismaili, Hilmi | Sejdiu, Fatmir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës, Fakulteti Juridik 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.23] (1).

6. E drejta Penale ndërkombëtare

by Salihu, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.6] (1).

7. Kimia praktikum për studentët e biologjisë dhe mjekësisë

by Hashani, Ismet | Gjeçbitriqi, Tahir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 54 HASHANI 1997] (1).

8. Analiza funksionale përmbledhje detyrash të zgjidhura

by Zejnullahu, Ramadan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 517.98 ZEJNULLAHU 2000] (1).

9. Management - Bazat e Menaxhimit

by Ramosaj, Berim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 RAMOSAJ 2013] (1).

10. Metodika e edukimit punues

by Emërllahu, Dali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.012 EMËRLLAHU 1997] (1).

11. Teoria e mësimit me nxënësin-studintin në qendër

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.31 NUREDINI 2012] (1).

12. Rishikimi i procedurës penale për shkak të faktorve dhe provave të reja

by Mrati, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 374.95 MURATI 2006] (1).

13. Pasqyra e planeve dhe e personelit mësimor për vitin 2002-2003

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378 PAQYRA 2003] (1).

14. Pasqyra e planeve mësimore dhe e perdonelit akademike për vitit 2007/2008

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378 PASQYRA ] (1).

15. Një jetë për një universitet

by Halimi-Statovci, Drita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378.4 STATOVCI 2009 L.7] (1).

16. Hulumtimet e Vendbanimeve të lëndëve të para minerale

by Shabani, Bajrami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 622.21 SHABANI 1997 ] (1).

17. Metodika e mësimit të historisë

by Muja, Ramadan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.394 MUJA 1997] (1).

18. E drejta e pengut - aspekte komparative

by Statovci, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 STATOVCI 2009 L.5] (1).

19. Arritja e qëndrueshmërisë në hapësirë e zgjidhjen e formës së strukturës hapësinore

by Nushi, Violeta.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 721.051 NUSHI 2008] (1).

20. Dëshmia e dëshmitarit si provë në procedurë penale

by Sahiti, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.1 SAHITI 1993] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës