Your search returned 26 results. Subscribe to this search

|
1. E drejta Romake

by Borkowski, Andrew | Plessis, Paul Du.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 BORKOWSKI] (1).

2. Hyrje në të drejtën dhe arsyetimi ligjor

by Burton, Steven.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.132 BURTON 2007] (1).

3. Ekonomiksi Makroekonomia

by Mankiw, Gregory | Taylor, Mark P.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.1 MANKIW 2012] (1).

4. Studime bashkëkohore të sigurisë

by Collins, Alan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.67] (1).

5. E drejta kushtetuese

by Martines, Temistocle.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

6. Bazat e menaxhimit - Koncepte dhe aplikime themelore

by Robbins, Stephen P | DeCenzo, David.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 ROBBINS 2013] (1).

7. Arti i të folurit publik

by Lucas, Stephen.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET, Press 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 808.51 LUCAS 2010] (1).

8. Komunikimi organizativ (Qasjet dhe prirjet)

by Papa, Michael J | Daniels, Tom D | Spiker Barry K.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.3 PAPA 2014] (2).

9. Parimet e Marketingut

by Kotler, Philip | Armstrong, Gary.

Edition: Botimi i 13-tëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.8 KOTLER 2013] (1).

10. Bazat e komunikimit pamor

by Bergstrom, bo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET/PRESS 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 BERGSTROM 2012] (1).

11. Mashtrimi, korrupsioni dhe auditimi

by Ndrejaj, Gjon.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 657.6 NDREJAJ 2014] (1).

12. Bazat e finances - Hyrje në instuticionet financiare, investime dhe drejtim

by Mayo, Heberts.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336 MAYO 2012] (1).

13. E drejta penale - Teori, kazuse dhe materiale

by Herring, Jonathan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET press 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.241 HERRING 2013] (1).

14. Murphy për provën 2 / Drejtësi

by Murphy, Peter.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET press 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.14 MURPHY 2010] (1).

15. Teori të marrëdhënieve ndërkombëtare disiplina dhe shumëllokshmëria

by Dunne, Tim | Kurki, Milja | Smith, Steve.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET/PRESS 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 DUNNE 2010] (1).

16. Partitë poltike

by Louis Seiler, Daniel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET/PRESS Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 329 SEILER] (1).

17. Nocione të logjikës: Metoda në shkenca humane

by Thiry, Philippe.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET press 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 16 THIRY] (1).

18. Shembja e Jugosllavisë, Kosova dhe rrëfimet të tjera

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET press 2011Other title: dialog me Baton Haxhiun.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18(092)(047.53) MALIQI 2011] (1).

19. Kapërcimi i vetmisë

by Mustafa, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 MUSTAFA 2016] (1).

20. Teori të marrëdhënieve ndërkombëtare -Disiplina dhe shumëllojshmëria

by Dunne, Tim | Smith, Steve | Kurki, Milja.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET/Press 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 DUNNE 2010] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës