Your search returned 22 results. Subscribe to this search

|
1. Anekdota shqiptare

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UEGEN 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) ANEKDOTA 2001] (1).

2. Tipat psikologjikë

by Jung, Carl Gustav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UEGEN 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.923 JUNG 2014] (1).

3. Spartaku

by Jan, Vasili G.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Uegen 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.161.1-32 JAN 2001] (1).

4. Libri i madh i shtatzënisë

by Deans, Anne.

Edition: Botim i ri i zgjedhur dhe rishikuarMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Uegen 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 618.2 DEANS 2012] (1).

5. Nata e Shqiponjës

by Higgins, Jack.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UEGEN 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111-31 HIGGINS 2001] (1).

6. Dhelpra e artë

by Smith.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: UEGEN 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 321.111-31 SMITH 2001] (1).

7. Prpirusi i shtate

by Smith.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: UEGEN 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 321.111-31 SMITH 2000] (1).

8. Vepra letrare

by Mjedja, Ndre.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Uegen 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 MJEDJA 2002] (1).

9. Tre gisht nder

by Gjini, Balil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UEGEN 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 GJINI 1996] (1).

10. Markezë Shqiptarë

by Myrtaj, Faruk.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UEGEN 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-4 MYRTAJ 2002] (1).

11. Ëndrra e vdekjes sime

by Lleshi, Gentur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Berat Uegen 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 LLESHI 1997] (1).

12. Të jesh apo të mos jesh PS

by Polovina, Ylli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Berat Uegen 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 POLOVINA 1997] (1).

13. Historia e Skënderbeut - Kryezotit të Arbërisë (1405-1468)

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Uegen 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 NOLI 2004] (1).

14. Beria - Shkëlqimi dhe rënia e shefit të policisë së fshehtë të Stalinit

by Knight, Amy.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Berat Uegen 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 KNIGHT 1999] (1).

15. Dashuria dhe gratë

by Wilde, Oscar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Uegen 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111-89 WILDE 2001] (1).

16. Il colombre e altri cinquanta racconti

by Buzzati, Dino.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Uegen 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/5 821.131.1-31 BUZZATI 1997] (1).

17. Idioti

by Dostojevski, Fjodor Mihajlloviç.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UEGEN Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.161.1-31 DOSTOJEVSKI] (1).

18. Solaris

by Lem, Stanisllav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Uegen 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.162.1-31 LEM 1996] (1).

19. Natalja

by Polovina, Ylli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Berat Uegen 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 POLOVINA 1997] (1).

20. Folklori muzikor Iso polifonia dhe monodia

by Tole, Vasil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Uegen 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 TOLE 2007] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës