Your search returned 51 results. Subscribe to this search

|
1. Fjalor Demokratik

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Toena 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 Qosja 1997] (1).

2. Një Vit Vendimtar

by Kosumi,Bajram.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 (=18:496.51) Kosumi 2006] (1).

3. Ekonomia e ndërmarrjes

by Richet, Xavier.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 334.723 RICHET 1997] (1).

4. Të vërtetat e fshehura

by Milo, Paskal.

Edition: Incidenti i kanalit të korfuzitMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë TOENA 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 MILO 2010] (1).

5. Zhvillimi historik i diftongjeve të shqipes

by Topalli, Kolec.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 - 112 TOPALLI 1998] (1).

6. Sëmundjet e veshkave ndër fëmijë

by Çelo, Polikron.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.61 ÇELO 2006] (1).

7. Abortet dhe komplikacionet e tyre

by Gliozheni, Orion | Bimbashi, Astrit | Kallajxhi, Fjodor | Alikaj, Arjan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616 GLIOZHENI 2000] (1).

8. Psikologjia: Historia, metodat, objektivat

Edition: Përgatiti: Marcella VasconiMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë TOENA 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 VASKONI 2004] (1).

9. Psikanaliza e grupit Teoria- Teknika- Aplikimi

by Pritz, Alfred | Vykoukal, Elisabeth.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë TOENA 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.964.2 PRITZ 2007] (1).

10. Lindjet e vështira - Manual për personelin e mesëm shëndetësor

by Bimbashi, Astrit | Gliozheni, Orion.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 618.4 BIMBASHI 2001] (1).

11. Infeksionet e periudhës puerperale (pas lindjes)

by Bimbashi, Astrit | Gliozheni, Orion.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.94 BIMBASHI 2000] (1).

12. Rrugët m'i dhe ti - Dramë në 5 pjesë

by Zenunaj, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimet Toena 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 ZENUNAJ 1996] (1).

13. Gjinekologjia - Diagnostifika dhe mjekimi i sëmundjeve gjinekologjike

by Lira, Apostol.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 618.1 LIRA 2013] (1).

14. Fanoliana - Risi dokumentare, kujtime e studime për f. Nolin.

by Jorgaqi, Nasho.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botime Toena Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-3 JORGAQI ] (1).

15. Planifikimi familjar - praktik dhe udhërrëfyes

by Legrain, Gaston | Delvoye, Pierre.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 314.336 LEGRAIN 1994] (1).

16. Të njohim veten - Sëmundjet e organeve seksuale femërore dhe mashkullore

by Lira, Apostol.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 618.17 LIRA 2010] (1).

17. Mjeku i nënës dhe i fëmijës në familje - 2

by Çelo, Polikron.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.053.2 ÇELO 2004] (1).

18. Portreti i Dorian Greit

by Wilde, Oscar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë TOENA 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111-31 WILDE 2003] (1).

19. Dy novela dhe një homazh

by Cvajg, Stefan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë TOENA 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.112.2(436)-32 CVAJG 1998] (1).

20. Ankthi i fundshekullit - Si u krijua çështja Kosovë

by Zogaj, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimet Toena 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 949.711.5 ZOGAJ 2003] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës