Your search returned 53 results. Subscribe to this search

|
1. Filozofia politike

by Malnes, Raino | Midgaard, Knut.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1:32 MALNES 2007] (1).

2. Spektri - Shkenca shoqërore

by Mjeldheim, Leiv | Lillejord, Solvi | Solvberg, Erik.

Edition: Botimi 2Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2006Other title: Për nxënësit e shkollave të mesme.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 30 : 321.7 MJELDHEIM 2006] (1).

3. Paranoja

by Ahmeti, Xhemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Rozafa Rozafa 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 AHMETI 2003] (1).

4. Muza e zemrës

by Buzhala, Prend.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09-1 BUZHALA 2006] (1).

5. Politika dhe demokracia

by Kval | Mellbye, Alex J | Bent sofus, Tranoy.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2006Other title: Botimi 2.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 32 : 321.7 KVAL 2005] (1).

6. Kuteli - prozator, poet, kritik Botimi ll

by Bashota, Sali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 BASHOTA 2007] (1).

7. Demokracia - kushtet dhe pasojat

by Midgaard, Knut | Rasch, Bjorn Erik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 321.7 MIDGAARD 2008] (1).

8. Letërsia shqiptare e shekullit XX

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ROZAFA 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHEMA 2005] (1).

9. Fisi i mbretërve të humbur

by Berisha, Ibrahimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 BERISHA 2004] (1).

10. Teori dhe kritikë moderne

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.1/.9.09 2008] (1).

11. Nëpër ndërrime (komedi)

by Sadiku, Rrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 SADIKU 2003] (1).

12. Komisia Letrare e Shkodrës

by Krasniqi, Sheremet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2004Other title: (1916 - 1918).Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18.09 KRASNIQI 2004] (1).

13. Aventurat e Buburizës

by Elshani, Zymber.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-93-31 ELSHANI 2002] (1).

14. An anthology of english poems for the young Antologji e poezisë angleze për fëmijë

by Elshani, Zymber.

Edition: Book libri 2Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111-93-1-82 ELSHANI 2000] (1).

15. Aventurat e buburizës - (Roman për fëmijë)

by Elshani, Zymber.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-93-31 ELSHANI 2002] (1).

16. Le të vijë në Sharr pranvera - Poema për fëmijë

by Elshani, Ymer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-93-14 ELSHANI 2002] (1).

17. Kur pranvera vonohet

by Krasniqi, Mark.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-93-1 KRASNIQI 2006] (1).

18. Anekdota

by Zogiani, Salih.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2008Other title: Libri i katërt.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(496.51) ZOGIANI 2008] (1).

19. Kalorësi i Karadakut

by Kadriu, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 KADRIU 2007] (1).

20. Ëndrra në parajsë

by Bashota, Sali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-9 BASHOTA 2006] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës