Your search returned 82 results. Subscribe to this search

|
1. Kriminalistika

by Korajlic, Nedzad | Muharremi, Driton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Riinvest 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.98 (075.8)] (1).

2. Menaxhimi i investimeve

by Mustafa, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.322 MUSTAFA 2009] (1).

3. Menaxhmenti financiar

by Mustafa, Isa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65.012.3 : 336] (1).

4. Menaxhmenti financiar

by Mustafa, Isa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.322.1 (075.8)] (1).

5. Menaxhmenti financiar

by Mustafa, Isa.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65.012.3.336] (1).

6. Sjellja organizative

by Halili, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-Riinvest 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.1 (075.8)] (1).

7. Bankat dhe menaxhimi i bankave

by Halili, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-Riinvest 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.71(075.8)] (1).

8. Udhëheqja efiçenca dhe efektiviteti

by Mustafa, Isa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rinvest 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 MUSTAFA 2004] (1).

9. Udhëheqja efiçenca dhe efektiviteti

by Mustafa, Isa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 MUSTAFA 2004] (1).

10. Promocioni Reklama dhe shitja personale

by Reshidi, Nail.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RIINVEST 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.1 RESHIDI 1996] (1).

11. Kërkimet e tregut

by Reshidi, Nail.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.151 Reshidi 1997] (2).

12. Sistemi ekonomik dhe zhvillimi i kosovës

by Sadiku,Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.17 (496.51) SADIKU 1997] (1).

13. Moderatori dhe moderimi në televizion

by Sinan, Resul.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB - Riinvest 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 654.17 SINANI 2011] (1).

14. Mobilizimi i kursimit te diasporës kosovare

by Govori,Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.567.2 GOVORI 1997] (1).

15. Menaxhmenti i projekteve investive

by Mustafa, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtin♪7 Riinvest 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65.01 MUSTAFA 1997] (1).

16. Biznesi i vogël dhe i mesëm

by Mustafa, Muhamet | Kutllovci, Enver | Gashi, Petrit | Krasniqi, Besnik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: RIINVEST 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65.011.1 MUSTAFA 2006] (1).

17. Zhanre të gazetarisë

by Berisha, Ibrahimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-RIINVEST 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3070 IBRAHIM 2010] (1).

18. Menaxhmenti i burimeve njerëzore

by Havolli, Ymer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331. 101. 262 HAVOLLI 2014] (1).

19. Vendosja afariste

by Kuka, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 334 KUKA 1997] (1).

20. Penologjia - E drejta e ekzekutimit të sanksioneve penale

by Halili, Ragip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB - RIINVEST 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.2 HALILI 2011] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës