Your search returned 6 results. Subscribe to this search

|
1. Psikologji edukimi

by Woolfolk, Anita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për arsim demokratik 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.015.3 WOOLFOLK 2011] (1).

2. Si të shkruajmë ese dhe detyra universitare

by McMillan, Kathleen.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për arsim demokratik 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 808.1 MCMILLAN 2010] (1).

3. Metodat e hulumtimit

by Matthews, Bob | Ross, Liz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për Arsim Demokratik 2010Other title: Udhëzues praktik për shkencat sociale dhe humane.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 30(075.8) MATTHEWS 2010] (1).

4. Psikologjia Shkenca e proceseve mendore dhe e sjelljes njerëzore

by Maisto, Albert A | Morris, Charles G.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për Arsim Demokratik 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 MORRIS 2008] (1).

5. Si të shkruajmë - procesi dhe shkrimet funksionale

by Nishku, Majlinda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për arsim demokratik 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.18.081] (1).

6. Si të shkruajmë ese - paragrafët, pyetjet dhe vlerësimi

by Musai, Bardhyl | Qenami, Elida | Shqerra, Entela | Shëngjergji, Valbona.

Edition: Botimi i 2-të i plotësuarMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për arsim demokratik 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.081 MUSAI 2007] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës