Your search returned 8 results. Subscribe to this search

|
1. Doracak për studentë të drejtësisë 2005-2006

by Sokoli, Adelina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 DORACAK 2005] (1).

2. Vrasjet në Kosovën e pasluftës

by Demolli, Haki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 DEMOLLI 2006] (1).

3. Rregullimi i gjyqësorit

by Lex Legis.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 RREGULLIMI 2011] (1).

4. Përmbledhje e ligjeve kundër terrorizmit dhe krimit të organizuar

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 PËRMBLEDHJE 2005] (1).

5. E drejta e mirëqenies sociale

by Lex Legis.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 346.14 MIRËQENIA SOCIALE 2011] (1).

6. Compilation of the property legislation in Kosovo II Përmbledhje e ligjeve mbi pronën në Kosovë II

by Lex Legis.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.22 COMPILATION 2011] (1).

7. Themis - Hyrje në interpretimin e ligjeve - Tregu i kapitalit dhe instrumentet financiare

by Kuqi, Sadete.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.13 KUQI 2011] (1).

8. LEXLEGIS-Legjislacioni për Kadastrin - Ligjet e Aplikueshme në Kosovë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.211.1 2011] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës