Your search returned 8 results. Subscribe to this search

|
1. Hyrje në ekonomi

by Mançellari, Ahmet | Hadëri,Sulo | Kule, Dhori.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Pegi 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.1 MANÇELLARI 2007] (1).

2. Metodologji e mësimdhënies - Interpretime teorike, modele praktike për mësimdhënie të suksesshme dhe nxënie produktive

by Musai, Bardhyl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Pegi 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.3 MUSAI 2003] (1).

3. Manaxhimi Strategjik (teori, koncepte, zbatime) - botimi i tretë

by Kume, Vasilika.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Pegi 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 KUME 2010] (1).

4. Ushtrime të Statistikës

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Pegi 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 519.2 Ushtrime 2005] (1).

5. Statistic for business and economics

by Anderson R., David | Sweeney J., Dennis | Williams A., Thomas.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë PEGI 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 311 (075.8) ANDERSON 2005] (1).

6. Shtatzënia ditë pas dite - Nëntë muaj me këshilla praktike, të dobishme dhe me të vërteta të pamohueshme

by Magee, Susan | Nakisbendi, Kara.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Pegi 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 618.2 MAGEL 2014] (1).

7. Sekrete bukurie dhe mirëqenieje

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Pegi 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 613-055.2 SEKRETE 2012] (1).

8. Emotiva

by Hida, Florian.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Lundër - Tiranë Pegi Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 HIDA] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës