Your search returned 20 results. Subscribe to this search

|
1. Si shkruhet vepra shkencore

by Shamiq, Mid'hat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos-a 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001.81 SHAMIQ 2006] (1).

2. Alamiada shqiptare II

by Hysa, Mahmud.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos-A 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 HYSA 2000] (1).

3. Islami ndërmjet lindjes e perëndimit

by Izetbegoviq, Alija.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos-A 2000/1421Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 IZETBEGOVIQ 2000] (1).

4. Tregime me telefon

by Rodari, Xhani.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos-A 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.131.1-93-34 RODARI 2002] (1).

5. Përpjekja e heronjve në përhapjen e Islamit

by Frashëri, Sami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Logos-A 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 28 FRASHËRI 2003] (1).

6. Sistemi financiar dhe bankar islam - Mundësia e operimit në Maqedoni

by Rexhepi, Gadaf | Ramadani, Nadire.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos A 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.71 REXHEPI 2017] (1).

7. Kapitalizmi Estetik

by Murphy, Peter.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Logos-a 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.323.6 MURPHY 2018] (1).

8. Etika Publike

by Pajaziti, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos.A 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 172 PAJAZITI 2017] (1).

9. Përplasja e qytrimeve dhe përbërja e rendit botror

by Hunington,Samuel P.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: SHkup ,Prishtinë, Tiranë LOGOS.A 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327:008(100 HUNINGTON 2017] (1).

10. Nacionalizmi shqiptar

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup, Prishtinë, Tiranë LOGOS.A 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 KRASNIQI 2014] (1).

11. Fjalor i emrave te bimeve dhe te kafsheve SHQIP-LATINISHT, LATINISHT SHQIP

by Lloshi ,Xhevat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos-a 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 58 LLOSHI, 2010] (1).

12. Martin Krpan-Diplomat dhe Ushtarak

by Jazbec, Milan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: SHkup, Prishtinë, Tiranë Logos-A 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.7/.8 ,JAZBEC 2018] (1).

13. Paradigma sociologjike e tranzicionit shqiptar

by Maloku, Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos-A 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 (497) MALOKU 2014] (1).

14. Plani kerkimor Trajtesa për metodat cilesore, sasiore dhe të nderthurura.

by CRESWELL,John W.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë, Shkup, Tiranë Logos-A 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 303.022/.023 CRESWELL 2015] (1).

15. Çështja e thellë : Shkrime metapolitike 1987-2017

by Donmez, Gursel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos A 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.512.161-83] (1).

16. Coca-cola në fixhjanin tim

by Okten, Sadetin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos-A 2015Availability: No items available

17. Mendime dhe Koncepte

by Karakoç, Sezai.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos-A 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1 KARAKOÇ 2017] (1).

18. Islami dhe identiteti

by Suma. Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos-A 2020Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 SUMA 2020] (1).

19. Islami në fokus

by Abdulati, Hamide.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos-A 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 297 ABDULATI 2000] (1).

20. Qytete dhe qytetërime

by Davutoglu, Ahmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tirane Logos A 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 DAVUTOGLU 2016] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës