Your search returned 116 results. Subscribe to this search

|
1. Kushtetuta dhe të drejtat qytetare për klasën e IV të shkollave të mesme

by Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2] (1).

2. Mësimi i leximit dhe i shkrimit fillestar - Ndihmës metodik për studentët e mësuesit të degës së pedagogjisë dhe për mësuesit e klasës së parë të shkollës fillore

by Krasniqi, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 KRASNIQI 2002] (1).

3. Astronomia për klasën lV gjimnaz

by Bejtullahu, Rasim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 52 BEJTULLAHU 2001] (1).

4. Përmbledhje detyrash të zgjedhura nga mekanika teorike me programe në C++ - Pjesa V

by Pllana, Gani S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 004.43 PLLANA 2009] (1).

5. Zhvillimi i sistemit edukativ dhe arsimor në Kosovë mbi bazat e legjislacionit arsimor 1945-1990

by Demi, Zeqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.014 DEMI 2005] (1).

6. Gjuha shqipe I

by Radovicka, L | Karapici, Z | Toma, A.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollor 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 RADOVICKA 1975 V.1] (1).

7. Gjuha shqipe 3

by Radovicka, L | Karapici, Z | Toma, A.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollor 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 RADOVICKA 1981 V.3] (1).

8. Edukata Shendetsore dhe Ekonomia Shtepiake

by Nesturi, Nikolla | Tite, Piro | Sharko, Vojsava | Kongoli, Drita | Mandi, Kostandina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: LIBRI SHKOLLOR 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 613.995 EDUKATA 1998] (1).

9. Njohuri për profesionet (Doracak për informim profesional)

by Berisha, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.36 BERISHA 2001] (1).

10. Artikuj dhe studime për letërsinë e Rilindjes e të Pavarsisë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri Shkollor 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ARTIKUJ 1979] (1).

11. Sprova e zgjedhjeve në Kosovë (nga legjislacioni te rezultatet)

by Dushi, Florian.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 324 DUSHI 2013] (1).

12. Letërsia shqipe - Për klasën e dytë të shkollava të meseme

by Kodra, Klara | Filipi, Rita | Çapaliku, Stefan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KODRA 2000] (1).

13. Gjuha shqipe 6

by Beci, Bahri | Bubani, Loredan | Gurbardhi, Zamira.

Edition: Gramatikë - drejtshkrim gjuhë e folur dhe e shkruarMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 BECI 2000 K.6] (1).

14. Konventa e kombeve tëbashkuara kundër korrupsionit me komentim

by Hetemi, Mehdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 328.185 HETEMI 2013] (1).

15. Trajtimi kirurgjik i hidrocefalisë dhe i dizrafive spinale

by Elshani, Besnik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 612.8 ELSHANI 2013] (1).

16. Nga teoria e letërsisë dhe stilistika gjuhësore

by Muhametaj, Enver.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Libri Shkollor 1992Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MUHAMETAJ 1992] (1).

17. Psikologjia 12

by Nushi, Pajazit | Juniku, Neki | Bërxulli, Dashamir.

Edition: Gjimnazi shkencave shoqërore, gjimnazi i përgjithshëm dhe gjimnazi i gjuhëveMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 NUSHI 2005] (1).

18. Logjika

by Murtezai, Ekrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 16 MURTEZAI 1999] (1).

19. English 4

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.111 (075) ENGLISH 1999] (1).

20. Urgjencat në kirurgjinë e përgjithshme

by Mehta, Sam | Hindmarsh, Andrew | Rees, Leila.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616-089 MEHTA 2009] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës