Your search returned 8 results. Subscribe to this search

|
1. Filozofia Politike dhe Nacionale Ibrahim Rugova

by Bytyçi,Enver.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kristalina -KH 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 Bytyçi 2011] (1).

2. Kahe dhe dukuri të kulturës së gjuhës shqipe

by Shkurtaj, Gjovalin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kristalina-KH 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'26 SHKURAJ 2003] (1).

3. Shkëputja e Kosovës nga Rusia

by Lauka, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë KRISTALINA - KH 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 LAUKA, I 2007] (1).

4. Kosovo a universal case or sui generis?

by Lauka, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kristalina - KH 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 LAUKA 2007] (1).

5. Kosova rast universal apo sui generis

by Lauka, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kristalina - KH 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 LAUKA, ISLAM 2007] (1).

6. Kosova un caz universal sau unul sui - generis?

by Lauka, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kristalina - KH 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 LAUKA 2013] (1).

7. Kosovo the break with Russia

by Lauka, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë KRISTALINA - KH 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 LAUKA 2011] (1).

8. Si s'u mërzitka bjeshka pa mua

by Hysenaj, Zog.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kristalina-KH 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 HYSENAJ 2007] (2).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës