Your search returned 45 results. Subscribe to this search

|
1. Komunikimi në diplomacinë publike

by Saliu, Hasan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Other title: Soft power-i dhe imazhi ndërkombëtar i Kosovës / (Me parathënie nga Artan Fuga).Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 SALIU 2015] (1).

2. Vepra penale e dhunimit dhe veprat tjera penale kundër integritetit seksual sipas kodit penal të kosovës - me komentar

by Jonuzi - Shala, Vjosa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.2 JONUZI 2011] (1).

3. E drejta me njohuri themelore të së drejtës afariste

by Hetemi, Mehdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 HETEMI 2007] (1).

4. Historia e shtetit dhe e së drejtës

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 321 KELMENDI 2015] (1).

5. Gjyqësia Kushtetuese në Republikën e Kosovës

by Belegu, Besard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

6. Sistemi kushtetues i Republikës së Kosovës

by Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.4] (1).

7. Edukata Parashkollore

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.2 NUREDINI 2013] (1).

8. Libri i Abstrakteve

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 Libri 2015] (1).

9. Menaxhmenti dhe Menaxhimi i Biznesit

by Bejtullahu, Zeki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 BEJTULLAHU 2007] (1), AAB Library Ferizaj [Call number: 658 BEJTULLAHU 2007] (1).

10. Menaxhimi (Bazat e Menaxhimit)

by Koleci, Baki | Turkishi, Neritan.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 KOLECI 2014] (1).

11. Roli i prokurorit të shtetit në procedurën penale - Botimi i dytë

by Çollaku, Hashim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 ÇOLLAKU 2013] (1).

12. Menaxhment ( Bazat e Menaxhimit)

by Koleci, Baki | Reçica, Fetah | Turkishi, Neritan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtine Kolegji AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65.01 KOLECI 2008] (1).

13. E drejta civile - Pjesa e përgjithshme

by Aliu, Abdulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB - Fakulteti Juridik 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347 ALIU 2013] (1).

14. Kontraste Letrare

by Tafa, Bujar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2016Other title: Recensione.Availability: Items available for loan: AAB Library Ferizaj [Call number: 82.08 TAFA 2016] (1).

15. Diplomacia bashkëkohore dhe Mediat

by Etemaj, Burim.

Edition: fistMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 ETEMAJ 2017] (1).

16. Dallimet në mënyrën sedentare të jetesës në mes të nxënësve aktiv në klube sportive dhe atyre joaktiv të moshës 14-18

by Popova, Visar | Vehapi, Shemsedin (Mentor).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: POPOVA 2017 SPORT] (1).

17. Krimi Kompjuterik

by Vula, Veton G | Ademi, Mensut.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.9 VULA 2018] (1).

18. Fehrat Bej Draga Shembull atdhetarie

by Osmani, Jusuf | Murati, Asllan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Other title: Dokumente.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 OSMANI 2018] (1).

19. Shkenca në (r)evolucion (Refleksione mbi kërkimin,arritjet,teknologjinë,sfidat dhe transformimet shkencore)

by Abazi, Hajdin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001 ABAZI 2018] (1).

20. E drejta Kushtetuese

by Bajrami, Arsim | Muçaj,Florent.

Edition: RibotimMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342 BAJRAMI 2018] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës