Your search returned 12 results. Subscribe to this search

|
1. Standardet për shkollat mike për fëmijë

by Devetaku-Gojani, Hajrije | Mehmeti, Selim | Kasneci, Miranda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 DEVETAKU 2014] (1).

2. Zhvillimi i udhëheqjes arsimore - Përmbledhje punimesh

by Zylfiu, Haxhere | Devetaku-Gojani, Hajrije | Bajrami - Shala, Luljeta.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Pedagogjik i Kosovës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 ZYLFIU 2013] (1).

3. Kërkime pedagogjike - Përmbledhje punimesh

by Çoçaj, Nezir (Kryeredaktor).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 KËKIME 2014] (1).

4. Integrimi i teknologjisë informative të komunikimit në mësimdhënie dhe nxënie

by Mexhuani, Arbnesha.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 MEXHUANI 2014] (1).

5. Roli i ndërmjetësuesve në integrimin e komuniteteve rom, ashkali dhe egjitpian në sistemin arsimor

by Zylfiu, Haxhere | Mehmeti, Selim | Mekolli, Skender.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 ZYLFIU 2014] (1).

6. Bazat e kërkimit në edukim

by Azemi, Bashkim | Bujari, Remzi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Pedagogjik i Kosovës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.09] (1).

7. Trajnimi i mësimdhënësve për programin e ecdl-së

by Dervisholli - Zylfiu, Haxhere.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.09 DERVISHOLLI 2013] (1).

8. Fëmijët jashtë shkollës në Kosovë - Studim bazë për praktikat e parandalimit dhe të reagtimi ndaj braktisjes dhe mosregjistrimit në shkollë

by Devetaku-Gojani, Hajrije | Mehmeti, Selim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.09 DEVETAKU 2014] (1).

9. Zgjedhja dhe planifikimi i mësimit zgjedhore në arsimin fillor

by Bytyqi - Beqiri, Lirije | Gajraku, Gani.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.091.3 BYTYQI 2013] (1).

10. Shkaqet e humbjes së interesimit të nxënësve për mësim

by Statovci - Shala, Safete.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.04 STATOVCI 2014] (1).

11. Kërkime pedagogjike - Përmbledhje punimesh

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.09 KËRKIME 2014] (1).

12. Dhuna verbale ndaj nxënësve - hulumtim mbi fyerjen e nxënësve

by Potera, Ismet | Devetaku-Gojani, Hajrije | Mehmeti, Selim | Bajrami - Shala, Luljeta.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.485.2 - 057.874 POTERA 2013] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës